Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó egy szexkapcsolat?
Azért jó, mert kötöttségek nélkül is jól érezheted magad a másikkal, és nem áll semmi az utatokba, ha kívánjátok egymást. Mivel csak a szex az elvárás egymástól, ezért jobban tud esni minden egyéb kis apróság, ami ezen túlmegy. Viszont nincs sértődés, féltékenykedés, csalódás, ha csak hancúroztok egy jót, aztán megy mindkettőtök a dolgára.
Akkor érdemes belemenni, amikor lelkileg stabilnak érzed magad, és szentül hiszel abban, hogy te nem vágyódsz egy párkapcsolat után. A legfontosabb, hogy összhangban legyen az, amit akartok egymástól. Ha csak szexet, akkor is, ha pedig a sok pásztoróra után egymásba szerettek, akkor is. Ha egyikőtök mást akar, mint a másik, ott kezd el rombolni az egész, és onnantól már nem érdemes folytatni.
Volt már. Nem maradtam semmilyen érzéssel, mert a lány belémszeretett. Mondtam neki, hogy ez így nem lesz jó, aztán megsértődött és letiltott.
23/F
Nem jó.
Az ember éveket elszórakozik ilyen kapcsolatokkal, de csak az időt vesztegeti, nem tanul meg igazán egy párkapcsolatban létezni, kompromisszumot kötni, stb, ami komoly hátrány ha majd egy napon úgy dönt, hogy komoly kapcsolatot akar.
Másrészt a legtöbb szexkapcsolatban az egyik fél előbb utóbb többet akar, onnantól pedig még szenvedéssé is válik.
F
Akkor jó, ha az embert komolyan tudod venni, de a kapcsolatot nem, hanem inkább csak játéknak fogod fel.
A másik tisztelete viszont nem hiányozhat, tehát nem érdemes vibrátornak/ürítőcsészének használni a partnert. Aki így tesz, az lelkileg kiég vagy már eleve ki is van égve.
Ezek az én tapasztalataim.
Vannak emberek, akik normálisak és a saját életükkel foglalkoznak és nem hasonlítják magukat másokhoz, mert tudják, mennyit érnek.
A többi ítélkezik és igyekszik többnek éreztetni magát, mert enélkül szánalmas senkik lennének (így is azok).
Valakinek biztos jó, és akkor megy bele, amikor akar.
Nekem nem kéne.
Olyan volt, hogy valakivel lefeküdtem 1x, vagy esetleg 3-4x, de ez szórványos volt, nem megbeszélt dolog.
Ez így más. Alkalminál úgy volt, tali, dugtunk, aztán többet nem akartam látni se, szóval egy szexkapcsolat nem menne sose.
Igen jó. Sokkal hasznosabb mint a randizgatás, ahol feszült mind2 fél főleg a férfi, míg egy hancúrozásnál gyorsan oldódik mindenki, és sokkal többet lehet megtudni egymásról, és a párkapcsolat alapját már az elején ki lehet próbálni.
Olyan jókat még soha sem beszélgettem nővel olyan rövid ismeretség után mint szexrandin. Úgy felold mint egy nagyobb mennyiségű alkohol, csak ingyen, másnaposság, és hasonló hátrányok nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!