Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta létezik olyan, hogy szexkapcsolat?
Őszintén szólva mostanában úgy érzem, hogy valahol nagyon lemaradtam, ugyanis 15 évesen kezdtem el randizni, 2007-ben. Ekkor tök normális volt minden, hogy elkezdek randizni, meg körülöttem az emberek, sok ismerősömnek nagyon komoly párkapcsolata lett (vannak akik azóta is együtt vannak). Ez így volt jó, ha egy lány csak szexelni akart valakivel, r**ancnak minősült. Most pedig körbenézek a világban és csak szörnyülködöm. Hová fajult ez a világ? Engem nem vesz már észre senki, minden nő flegma, vagy a telóját nyomogatja, vagy szexel valakivel, de persze semmi érzelem. Én most így látom a világot. Ez eddig is így volt, csak nem vettem észre, vagy csak most lett elterjedt ez a dolog, hogy szexkapcsolat? Számomra ez szörnyű. Mintha átmenetet csináltak volna a "r**anc" és a párkapcsolat között.
24/F
Szexkapcsolatok már nagyon régóta léteznek.Nem vételen ugye a szerető fogalma sem...
Ez az érzelemmentes világ viszont valóban új keletű és szerintem az internet és a különféle közvetett médiumok a felelősek mindezért.
Minden túl gyors, elkapkodott, kiszipojozott. Ami lassú az unalmas, ami döcög az nem éri meg a további befektetett energiát és mivel annyi hal van a tengerben akár elérhető távolságban is, így kár is vesződni.
Én nem érzem a mai nőket flegmának és nem is néznek át rajtam sőt... Viszont a telefon valóban kellemetlen pajtás. De a lelke mélyén mindenki arra vágyik, hogy boldog legyen, hogy valaki megértse őt, támogassa, mellette legyen és legyenek érzelmek, szóval valami többre. Azonban ezért tenni kell és az már kellemetlen.
Nem tudom, én is itt találkoztam ezzel a jelenséggel először. Na jó, volt egy barátnőm középsuliban úgy 10 éve, aki 17 évesen szintén ilyen kapcsolatban volt - az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy ez sem érzelemmentes szexkapcsolat volt, hanem egy "se veled, se nélküled, de bäszni jó vagy" párkapcsolat, és volt benne érzelem, nem is kevés, csak soha nem volt működőképes.
Le leszek pontozva, de nem tetszik ez a szexkapcsolatos irány. A szerető meg társai régi dolgok, azokkal sem értek semmilyen szinten egyet, de riasztó, hogy mennyien keresik _elsődlegesen_ ezeket a tartalmatlan kapcsolatokat. Tehát nem kényszerhelyzet, plátói szerelem, nem szerető, hanem pusztán a párkapcsolat nyűgei nem kellenek, a kötelességek és felelősség szintén fúj, csak vakargatják egymásnak... Nem vagyok hú de konzervatív, de ez erkölcsi szempontból nekem már szinten aluli, kifejezetten ösztönlények benyomását kelti. Azt is nehezen hiszem, hogy az ilyen fajta "szabadság" megtapasztalása után képes valaki elköteleződni rendesen (bár az is lehet, hogy akad köztük, aki pont ezektől megundorodva már örül, ha normális partnert talál).
Amúgy ne sajnáld, hogy ilyen nők nem jönnek össze... Néha már úgy érzem én is, hogy egy mélykeresztény, de legalább elvekkel és tartással rendelkező személy is jobb parti, mint ez a sok tengő-lengő és elköteleződésről hallani sem akaró, a pillanatnak élő létforma.
20 éves koromban (2009) Kerültem ki a húspiacra (hála egyetem). Elsőként az tűnt fel, hogy minden fiú (bulikban) elnyomta a rizsát, hogy neki bár barátnője van, de haldoklik a kapcsolatuk. Ezt azért leső körben ki is zárja az ember az életéből. De egy csomó szaktársam volt, aki beleunt az évek óta tartó magányba és inkább vállal már ilyen kapcsolatokat is, csak legyen valaki.
Nekem is a teljesen véletlen sodorta az utamba a párom. Buliba sosem találkoztunk, pedig volt, hogy mindketten ugyanabba voltunk, de a pályaudvaron ismerkedtem vele meg, és a koleszbe növekedett a szerelmünk.
Én az a fajta lány vagyok, akinek a szexhez bizalom kell. A bizalomhoz idő kell... és már az én időmben is kevés fiú vette a fáradságot, hogy egy "jégkirálynőt" meghódítson, aki még nem is szép.
Én csak azt furcsállom női oldalban a szexkapocslatokban, hogy ugyanúgy vannak sérült lányok mint én. Nekem pont a begubózás az ami véd. És csak azzal tudnék együtt lenni, levetkőzni előtte akiben megbízok. Mások viszont pont érdektelenek a testükkel kapcsolatban és azzal kezelik a sérüléseiket, hogy elbagatellizálják a dolgokat. Ezt kicsit nehezen értem meg... és szerintem több nő adja könnyebben magát, mint ahogy azt a szíve, teste diktálná. De ez a korszellem. Senki nem akar megismerni minket, küzdeni értünk. Kénytelenek az ember feltalálni magát.
"Ez így volt jó, ha egy lány csak szexelni akart valakivel, r**ancnak minősült."
A te értékrended szerint lehet, mások szerint meg nem. Egy nő miért ne élvezhetné ugyanúgy a szexet? Miből gondolod, hogy egy szexkapcsolat szükségszerűen érzelemmentes? Sok kihűlt párkapcsolatban kevesebb érzelem és intimitás van, az miért elfogadottabb?
28/F
Én 29 éves vok és ugyanúgy mint te nem hiszek a szememnek, fülemnek!el sem tudom képzelni hogy még hová fajulhat az emberiség. Egyszerre többen sexelnek, ciki a barátnőt meglepni vmivel, a csajoknak nincs önbecsülésük, semmi tartásuk. A sex olyan már mintha csak épp levegőt vennének...
És igen ma már szinte csak ribiket lehet találni.
Régen sokkal jobb és egyben szebb is volt egy kapcsolat, hiányzik az az élet felfogás!
Jah és ha erről ki fejtem az elméletem akkor le öregeznek a 20 évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!