Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Legyek türelmes vagy nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek türelmes vagy nincs értelme?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a következő a problémám: van egy srác, 29 éves, külföldi, én 27 éves nő vagyok, interneten ismerkedtünk meg. Nem indult komolynak a dolog, de nekem nagyon megtetszett. 2x aludtam nála eddig, elmentünk vacsorázni, rengeteget beszélgettünk, mindketten gazdasági emberek vagyunk, sok a közös témánk, és tetszünk egymásnak. A szex is nagyon jó közöttünk, ami eddig volt, ebből a szempontból is összeillünk. Viszont: nem keres, csak heti 1x-2x keres (jó, kb 3 hete ismerjük egymást és először ugye csak cseteltünk). Az lenne a kérdés, hogy korai lenne jelezni neki, hogy nekem rosszul esik, hogy csak ilyen keveset találkozunk? Vagy mi lehet ennek a pszichológiája, hogy minden jó köztünk, de még sem kíváncsi ráma hét többi napján? (de annyira se hogy mizu, hogyvagy?)...
2017. máj. 29. 10:55
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
9-es: nem hiszem (szerintem az egy kicsit gyors) rátámadjak, hogy én kapcsolatot akarok ám, de azonnal, úgy, hogy nem is ismerjük egymást? én értem, hogy vannak céljaink, de azért szerintem nem kell egyből letámadni akivel ismerkedsz, hogy márpedig te tartós kapcsolatot akarsz..lehet, hogy NEKEM sem válik be, nem?
2017. máj. 29. 11:24
 12/23 anonim ***** válasza:
64%
De bizony kérdező, meg kellett volna kérdezni.Mivel megadtad neki rövid időn belül a szexet, így nincs, ami motiválja.Különösebb erőfeszítés nélkül megkapta a lényeget, valószínű ezért is hanyagol.
2017. máj. 29. 11:35
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

"nem keres, csak heti 1x-2x keres." -> Azaz mégiscsak keres.

A pszichológiáját el tudom mondani, ami a háttérben áll. Gyakorlatilag most ismertétek meg egymást. Ha valaki boldog, határozott, céltudatos, magabiztos, lelkileg rendben lévő ember aki szocializálódik is, és mindkét fél ilyen, ott ez a normális nagyjából. Idővel, ahogy egyre jobban megismeri egymást a két fél, és a vonzalom is, és kettejük közti kapocs erősödök, azzal arányosan nő a kontaktok és találkozók száma. Jellemzően a férfi indítja a "keresést" nagyjából heti 1 alkalommal, és nagyjából heti 1 találkozóval, és ahogy a vonzalom épül, a nő kezdi átvenni a "keresés" szerepet, ami nagyjából egy egészséges 20-30% férfi, illetve 70-80% női arányra áll be.

Bár kevés a háttérinformáció, nekem normálisnak tűnik idáig. Ha neked ezzel viszont gondod van, és neked már most kevés, nincs azzal baj, jellemzően nem egyforma ütemben alakul ki kötödés és vonzalom a férfi-női nemek között. Ilyenkor a teendő: ha tudod, hogy heti 1x keres kb. és nem akarod megvárni, akkor keresed te, vagy írsz neki te, ennyire egyszerű.

Másodsorban a túlzott kommunikáció és találkozó az elején nem képes olyan mértékű, mélységű "vonzalmi szintet" generálni az agyban, mint a picit ritkított. Van idő olyankor arra, hogy leülepedjen minden, feldolgozza az ember a történteket, és persze gondoljon a másikra, ilyen az emberi psziché, ha le leszek pontozva, ez akkor is így működik, nem én találtam ki. Ha ez nem tetszik, az égiekkel kell beszélned, miért ilyennek teremtettek.

33F

2017. máj. 29. 11:35
 14/23 A kérdező kommentje:
13-as, nem hogy nem tetszik, hanem imádtam a válaszodat. gyönyörűen, szépen megfogalmaztad, és nagyon köszönöm. nagyon örülnék, ha ez lenne a helyzet, amit írtál... szerintem is normális - leszámítva, hogy én többet érintkeznék hét közben- de tulajdonképpen meggyőztél arról, hogy nem is feltétlenül fontos, sőt lehet, hogy jobban meghiányzom neki. Nagyon értelmes fiú egyébként, és egyáltalán nem tűnik egy csajozós, átverős, dzsigolónak:)
2017. máj. 29. 11:41
 15/23 A kérdező kommentje:
Már 3x végigolvastam a válaszodat annyira tetszik:) te egy igazán okos ember vagy.
2017. máj. 29. 11:45
 16/23 anonim ***** válasza:

Egyszerű halandó vagyok aki pszichológiával, párkapcsolati randi és házassági tanácsadással, kapcsolatokkal és coaching-al foglalkozik.

33F

2017. máj. 29. 11:48
 17/23 A kérdező kommentje:
Pont azt akartam kérdezni, hogy nem vagy-e valamilyen coach vagy pszichológus, mindenesetre aranyat érsz:)
2017. máj. 29. 11:50
 18/23 anonim ***** válasza:
64%

én vagyok a sokat tapasztalt 36/N:)

eddig minden komoly kapcsolatom (beleérve a 2 férjemet is) tepert, főleg az elején. azok viselkedtek úgy, mint a te partnered, akik időtöltésnek (nem csak szexre, de főleg arra) használtak.

én megkérdezném, mik a szándékai. itt szó sincs "elijesztésről", nem fog elijedni, hidd el. pontosan tudja, mit akar. aztán ha válaszol, eldöntheted, belemész-e abba, amit nyújt. a "nem tudom" válasz egyenlő a szexkapcsolattal, némi extrával.

2017. máj. 29. 12:23
 19/23 A kérdező kommentje:

Igen, ezzel is egyet tudok érteni, de valahogy azt érzem, hogy ez a kérdés (hogy mik a szándékai) egy kétségbeesett tyúk képét fogja látni magában. Tehát attól félek, hogy a kérdésem így fog neki lejönni: mit akarsz tőlem, mert én totál beléd vagyok zúgva, és foglalkozz velem többet, mert nincs saját életem, és kétségbeesetten keresem a párom, mert párkapcsolat nélkül nem létezem..

érted mit mondok. de én legszívesebben megbeszélném vele, de nem akarok ilyen képet nyújtani magamról.

2017. máj. 29. 12:27
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy szexkapcsolatom. Minden nap keresett a fiú. Volt mikor csak beszélgettünk. Szinte mindig ott aludtam nála. De mi az elején megbeszéltük hogy cdak szex. Ez volt 8 évvel ezelött. Ma mar a férjem es van 2 gyerekünk.
2017. máj. 29. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!