Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Legyek türelmes vagy nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek türelmes vagy nincs értelme?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a következő a problémám: van egy srác, 29 éves, külföldi, én 27 éves nő vagyok, interneten ismerkedtünk meg. Nem indult komolynak a dolog, de nekem nagyon megtetszett. 2x aludtam nála eddig, elmentünk vacsorázni, rengeteget beszélgettünk, mindketten gazdasági emberek vagyunk, sok a közös témánk, és tetszünk egymásnak. A szex is nagyon jó közöttünk, ami eddig volt, ebből a szempontból is összeillünk. Viszont: nem keres, csak heti 1x-2x keres (jó, kb 3 hete ismerjük egymást és először ugye csak cseteltünk). Az lenne a kérdés, hogy korai lenne jelezni neki, hogy nekem rosszul esik, hogy csak ilyen keveset találkozunk? Vagy mi lehet ennek a pszichológiája, hogy minden jó köztünk, de még sem kíváncsi ráma hét többi napján? (de annyira se hogy mizu, hogyvagy?)...
2017. máj. 29. 10:55
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
ja, Magyarországon él és dolgozik..
2017. máj. 29. 10:58
 2/23 anonim ***** válasza:
66%
üríteni jó vagy neki.
2017. máj. 29. 10:58
 3/23 anonim ***** válasza:
74%
Valöszínűleg ő továbbra sem veszi ezt komolyan és nem is fogja. Alkalmi szexkapcsolat, így nézd a dolgot
2017. máj. 29. 10:59
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez normális, a pasik nem szeretik ha sülve főve összenőve vannak egy friss kapcsolat elején. a heti 2-3 alkalom teljesen korrekt és reális 3 hét után. Legyél türelmesebb. Tudom hogy nehéz, és hogy mi nők máshogy vagyunk kalkulálva, de ne tapadj rá, nehogy elmeneküljön vagy hamar megunjon. Hagyd meg abban az állapotában, hogy vágyódjon utánad.
2017. máj. 29. 11:00
 5/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3-as, én is így gondolom. Az első két válaszadó vélemény ugyan elég nyers, de attól még lehet benne valami, nem igazán tudom eldönteni. Viszont azért a 3-as válaszban bízom, hogy egyszerűen még így a kapcsolat elején ez normális. Nem tapadok rá, egyébként, nem is írok neki, én sem..de azért nem esik jól hogy annyit se kérdez mi van velem..én még türelmes vagyok, de szerintetek mikor érdemes rákérdezni, hogy mit is akar valójában? vagy csak szólni, hogy kicsit úgy rosszul esik ez, hogy nem keres. És igen, félek tőle, hogy csak "üríteni" kellek. :(
2017. máj. 29. 11:08
 6/23 anonim ***** válasza:
85%

Nem akarlak elkeseríteni, de pont, hogy nem ez a normális egy olyan kapcsolat elején, amire te vágysz. Ha komolyabban szeretne valamit, sűrűbben keresne.

Azon is gondolkozz el, hogy ezek a ritka találkozások szexbe torkollanak-e.

És esetleg, ha újra keres, ajánld fel neki, hogy pl. egy kávézóban találkozzatok. A reakciója elárulja, mit is akar.

36/N, több hasonló körön túl, mint te:)

2017. máj. 29. 11:13
 7/23 anonim ***** válasza:
0%
Mert kell foglalkoznia a többi nővel is. Bizony, mivel külföldi, nagyon sok nő vágyakozik utána. Nem tudom miért jellemző ez itt kelete, de ez van, a nők valahogy nagyon gerjednek a külföldi férfiakra, és ezt ők is tudják, ki is használják.
2017. máj. 29. 11:18
 8/23 anonim ***** válasza:
Ez nem torvenyszeru, de en ha komolyan gondolom egy lannyal tobbszor keresem es ha van idom akkor megragadom az alkalmakat hogy talalkozzak vele akarmikor. De persze o lehet pont nem ilyen. Szerintem kicsit varj de azert ne eld bele magad tulsagosan se.
2017. máj. 29. 11:18
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

"de szerintetek mikor érdemes rákérdezni, hogy mit is akar valójában? "

Ezt már az első szex előtt meg kellett volna érdeklődnöd.

2017. máj. 29. 11:19
 10/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. 6-os:) igen, szexbe torkollanak, egyszer volt, hogy nem...csak beszélgettünk. Tudom, hogy talán még rosszabb, amit most írok: eddig úgy volt, hogy találkoztunk és kb másnap délutánig együtt voltunk. ebben van: beszélgetés, kajálás, múltkor főztünk együtt, és sok szex...de szerintem ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy "csak" szex, hanem inkább csúnyán kifejezve: programcsomagnak vagyok jó..időtöltésnek..de talán ez nem baj, ez kezdő kapcsolatban..de azért elvárnám, hogy másnap is írjon egy sms-t hogy hogy vagyok..
2017. máj. 29. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!