Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van így értelme elhívni a lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van így értelme elhívni a lányt?

Figyelt kérdés

Tavaly egy párt alkottunk, de egyéb okok miatt szétváltak az útjaink, plusz én munka miatt külföldre kényszerültem. Úgy alakult, hogy két hónapot most itthon leszek, de utána mindenképp mennem kell vissza.

Pár hónappal ezelőtt, mikor még külföldön voltam, beszéltük, hogy jó lenne újra összejönni.

Most, hogy itthon vagyok, arra gondoltam, felkeresném a lányt, mert hiányzik és jól éreztem magam vele. Csinálhatnánk pár programot.

De van az egésznek így bármi értelme szerintetek? Hamarosan úgyis mennem kell vissza.

24F

2017. febr. 14. 10:53
 1/6 anonim ***** válasza:
A tavolsag mekkora, hogy ekkora akadaly? Vagy lovaskocsival lehet csak megtenni? :D
2017. febr. 14. 11:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Budapestiek vagyunk mind a ketten. De én már csak nagyon ritkán járok haza, mert Németországban élek.
2017. febr. 14. 11:11
 3/6 anonim ***** válasza:

kéne a fix p/*na itthon mi?

öcsém, ha volt eszed a külföldi melóra, akkor keress ott csajt, ne az itthoniakat amortizáld le lelkileg!

szvsz

2017. febr. 14. 12:07
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem magadat égesd. A te szégyened, hogy egyből erre gondolsz.

Szó sincs kihasználásról, de még szexről sem. Mindent leírtam a leírásban.

2017. febr. 14. 14:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor meg mi a kérdés? Ha haverkodni akarsz, moért ne tehetnéd?
2017. febr. 14. 16:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Értelme mindennek van, csak te tudd mit szeretnél. A hiányzik, és csinálhatnánk pár programotnak eléggé van tartalma azért sztem. Biztos van itthon haverod, akivel programot csinálhatnál egyébként.
2017. febr. 17. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!