Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány aki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki nagyon tetszik, de csak a buszon szoktam látni. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Szinte minden reggel szoktam látni a buszon. Ma beszélgettem ismerősömmel és 1 megállóval tovább mentem és ott szállt le ő is, de pont a másik irányba ment. Nagyon tetszik, de nem tudom mit mondhatnék neki, vagy hogyan kezdjek hozzá ehhez az egészhez. Ha valaki csinált már hasonlót és tudna adni valami jó tanácsot, annak nagyon örülnék.

Lányok véleménye is érdekelne, hogy mennyire vevők az ilyenre. :)

Előre is köszi.

18/F

2010. máj. 17. 15:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Vegyél neki bérletet, annak tuti örülni fog! ez fix
2010. máj. 17. 15:32
 2/6 nielindi ***** válasza:
rád nem lennék vevö, ha 18 évesen még megszolitani sem mersz egy csajt. menj oda hozzá, ne legyél punci!!!
2010. máj. 17. 15:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Mosolyogj rá, és csak úgy poénból menj arra amerre ő lakik. Aztán másnap figyeld meg, hogy néz rád. Ha gyakran rádpillantgat, akkor érdekled. Köszönj neki, ha leszállsz, és majd ha másnap reggel köszön neked, nyertél :)
2010. máj. 17. 15:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne törődj az előzőkkel:) Csak a szokásos "macsókra-bukok-akik-tapló-kis-sz*ardarabok" típusúak :) Egy lány sokszor aranyosnak találja, ha félénk vagy vagy elpirulsz. Szerintem először próbáld meg megismerni pl. "egészen véééletlenül" ott szállsz fel, ahol ő, és megkérdezed, ha pl. nem olvas/telefonál, hogy ő meddig megy, hova megy, honnan jön stb... ha pl. hoz magával valamit megkérdezed segíthetsz-e. Ha őt nem zavarja, akkor beszélgethetsz is vele, kérdezheted is erről-arról, de ne nyomulj nagyon, nehogy az legyen a vége hogy ott áll mellette a barátja... És ha ez már megvan akkor minden megy a maga útján. Telefonszám/msn/e-mail cím csere, és máris sínen vagy :)
2010. máj. 17. 15:47
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát nem is nagyon foglalkozom az ilyen válaszokkal, azért is nem reagáltam az első kettőre semmit. Legalább valahol ki tudják élni magukat. ;D

Barátja egyébként nincs ez tuti, szóval ez a veszély nem fenyeget. ;P

Köszi a válaszokat.

Jöhetnek még ötletek.

2010. máj. 17. 19:51
 6/6 anonim válasza:

Szerintem bátran menj oda hozzá, amikor egyedül van a buszon. :)

Én is buszon ismertem meg anno azt az embert, akit most nagyon szeretek. És az is úgy történt, hogy csak szimplán odajött beszélgetni. Az nem is túl tolakodó, és ha szimpatikus vagy neki, akkor még "bátornak" is fog tartani, és örülni fog a közeledésednek. :) A beszélgetés témája lehet bármi, ami eszedbe jut, ugyanis az első beszélgetésre senki nem úgy emlékszik vissza, hogy "na dumáltunk a .....-ról".. :)

Szóvel szerintem szólítsd le egészen nyugodtan. :)

2010. máj. 17. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!