Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akivel szeretnék kicsit komolyabb kapcsolatba kerülni, de azt hiszi h csak arra kell nekem. Mit tehetnék?
Szia. Én is hasonló helyzetben vagyok, bár én lány vagyok, és a lány helyzetét élem át. Van egy srác, aki állítólag komolyabb kapcsolatot akar, de nekem nem ez a meggyőződésem. Igazából én szerintem akkor tudnám elhinni, hogy tényleg nem csak egy alkalomra kellek neki, ha olyan lépéseket teszel felé, amikben ez látszik. Gondolok itt egy együtt alvásra (ha már ilyen közel álltok egymáshoz) és természetesen úgy, hogy nem "mászol rá". Vagy tervezz olyan programokat, ahol beszélgetni tudtok, jobban megismerni egymást, és ne próbálkozz nála szexuálisan. Próbáld meg beférkőzni magad a bizalmába, akkor nem fog ezzel gyanusítgatni.
Nem tudom segítettem-e, én csak azt írtam le, hogy én mitől tudnám jobban elhinni...
18/L
Nem egymásról beszélünk, csak hasonló helyzetben vagyunk. Egyébként hidd el, a lánynak is hasonlóan rossz ez, mint neked. Próbáld meg azt, hogy csak megöleled, puszilgatod, de ne csókold meg, csak ha ő kezdeményez. Akkor érzi, hogy nem arra utazol, hogy megfektesd. Egyébként a séta jó ötlet, esetleg egy kávézással/fagyizással egybekötve.
Fagyizást persze csak akkor, ha eláll ez az ocsmány eső, és melegebb lesz. :)
Sok sikert. első válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!