Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek érdeklem? 17/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdeklem? 17/L

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki az utóbbi időben elég furán viselkedik velem,pl. állandóan ott van ahol én, szinte már követ, de nem szólít meg soha sem. egyszer írt iwiwen, szülinapom alkalmából. viszont van pár ismerősöm, akiknek állandóan írogat megjegyzéseket a képeikhez. nekem sosem írt még...

nem tudom mire vélni :S

szerintetek??

2010. máj. 17. 15:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerinte nem érdekled,mert semmi olyan jelet nem mutat
2010. máj. 17. 15:01
 2/10 anonim ***** válasza:
véletlenül nem Te követed?
2010. máj. 17. 15:02
 3/10 A kérdező kommentje:
miért követném?
2010. máj. 17. 15:08
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet sorozatgyilkos.
2010. máj. 17. 15:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Miért nem kezdesz vele beszélgetni,és akkor talán könnyebb lenne felmérni a helyzetet,hogy most tetszel neki vagy nem,akar-e tőled valamit vagy nem!
2010. máj. 17. 15:17
 6/10 anonim ***** válasza:

Vagy rohadt felenk, es pont azert nem ir, hogy nehogy "azt hidd", hogy akar valamit, vagy tenyleg nem erdekled.

19/F

2010. máj. 17. 15:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Én ismerlek,láttam múltkor,hogy ott követted a házuknál
2010. máj. 17. 15:23
 8/10 A kérdező kommentje:
hagyjuk már ezt a követősdit, természetesen nem szó szerint értettem, azt értettem alatta, hogy nagyon sokszor ott van, ahol én, ami már nem lehet véletlen, vagy néha megáll a közelemben, másokkal beszél,de közben engem néz...először azt hittem, csak bebeszélem magamnak, de ennyi mindent már nem tudok bebeszélni...
2010. máj. 17. 16:04
 9/10 A kérdező kommentje:
a hasznos válaszokat meg köszönöm :) gondoltam már rá, hogy megpróbálok beszélni vele
2010. máj. 17. 16:04
 10/10 anonim ***** válasza:

szerintem a megérzések nem csalnak :)

kezdeményezz akkor,veszteni nem vesztesz semmit :)

2010. máj. 17. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!