Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülnétek lányok ha az első találkozó családi meghitt környezetben történne?
Jézusom! Eszedbe ne jusson. Valszeg a lány sem megy ebbe bele.
"Lekuldhetem anyámat, ha szükséges."
Muhaha.
A lánynak ne add elő a programot, mert le fog lépni.
"Gondoltunk"?? xdd
Bocs, de első randin nem családlátogatásra akarnék menni, mert nem anyudra vagyok kíváncsi, meg a szöszös szőnyegetekre, hanem rád. Szerintem te se örülnél neki, ha az első randin a csaj apjával kéne bratyiznod...
Azontúl hogy mindenki leírta már hogy ne tedd, még csak annyit jegyeznék meg, hogy muszáj lesz függetlenednek anyukádtól érzelmileg. Legjobb lenne el is költözni.
"arra gondoltunk" - kirázott a hideg. És nem 15 éves vagy hanem 20! Elvileg kései kamaszlázadásban a szülők ellen! (ami a legnormálisabb pszichológiai folyamat)
Értékeld át az életed és hogy édesanyád milyen szerepet foglal el benne, mert ha túlzottan kötődsz hozzá továbbra is, magadnak rontod el az életed.
Komolyan,ennyire spúr vagy,hogy egy késdobálós, 200 ft-os kávéra sajnálod a pénzt? Ha vinnél 3.-4. randira bemutatni,még azt mondanám,hogy tökre becsülöm,hogy anyud ilyen vendégszerető,de könyörgöm,első randin???? Én biztos nem randiznék veled,ha ehhez ragaszkodnál.
23/N
Engem mindig lenyűgöz, hogy 5 másodpercet venne igénybe belegondolni a másik helyzetébe, és nem megy.
Sokkal megnyugtatóbb lenne mindenkinek? Mindenkinek? A lánynak a saját lakása, és a saját anyukája lenne megnyugtató, nem egy idegen hely idegenekkel, ahol te nem vagy idegen. Pont az a semleges hely lényege, hogy ott egyikőtök sincs otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!