Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet biszex srácokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet biszex srácokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Fiatal srác vagyok és olyan hasonló korú biszex srácokat keresnék, akiket hajt a kiváncsiság, illetve kipróbálnák milyen egy fiúval. Szórakozóhelyen vagy ismerettségi körön belül azonban nem szívesen ismerkednék, mert fontos a diszkréció. :P Akiknek már van tapasztalatuk ilyen téren adhatnának tippeket.
2010. máj. 17. 13:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Remélhetőleg sehol.
2010. máj. 17. 17:50
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező 15:37:

Még mindig nem értem. Úgy gondolod, hogy attól, hogy egy meleg sráccal csinálod, már Te is az leszel? :S

Szinte biztos lehetsz benne, hogy olyan bi-t nem fogsz találni, aki bevállalja a passzív szerepet. Szóval, ha csak nem a passzív szerepre pályázol (kissé nagy váltás volna ez lányok után...), akkor inkább melegek közt nézelődj.

2010. máj. 17. 18:29
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Mármost nem azért, de ilyen jellegű hirdetésekben sok olyan biszex férfit láttam, aki pasival passzívot is, vagy csak passzívot vállal. Nem tudom, miért, ez már az ő dolguk :)
2010. máj. 17. 23:08
 14/16 anonim ***** válasza:
76%
Ja, és én eddig szinte csak neten ismerkedtem, és soha semmi rossz tapasztalatom nem volt. Cigánnyal ne kezdj, kép nélkül találkára ne menj (bár ilyet is csináltam régen és még akkor se csalódtam), nagyjából ennyi :)
2010. máj. 17. 23:11
 15/16 anonim ***** válasza:

Fiatal biszex srác vok, és uni.

Ha akarsz, írhatsz privit. :)

2010. máj. 22. 21:20
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem tudok írni, mert nem engedélyezted, viszont ha írnál te, az jó lenne. Szívesen beszélgetnék a témáról privátban is. Lenne egy két kérdésem :)
2010. máj. 24. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!