Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet biszex srácokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet biszex srácokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Fiatal srác vagyok és olyan hasonló korú biszex srácokat keresnék, akiket hajt a kiváncsiság, illetve kipróbálnák milyen egy fiúval. Szórakozóhelyen vagy ismerettségi körön belül azonban nem szívesen ismerkednék, mert fontos a diszkréció. :P Akiknek már van tapasztalatuk ilyen téren adhatnának tippeket.
2010. máj. 17. 13:07
1 2
 1/16 nielindi ***** válasza:
10%
biszexiában.
2010. máj. 17. 13:08
 2/16 anonim ***** válasza:
26%
Sitten!
2010. máj. 17. 13:11
 3/16 anonim ***** válasza:
80%
www.eropolis.hu, tele van ilyenekkel, bár attól függ, mennyire vagy fiatal, inkább a 20-as, 30-as korosztály aktívabb.
2010. máj. 17. 13:16
 4/16 anonim ***** válasza:
2010. máj. 17. 13:16
 5/16 anonim ***** válasza:
26%
B*zi!
2010. máj. 17. 13:17
 6/16 anonim ***** válasza:
50%
Diszkóban kilószámra vannak, főleg a vasalthajúak közt keresgélj.
2010. máj. 17. 13:28
 7/16 anonim ***** válasza:
25%

Már bocs, de biszex ne keressen biszexet...

Ha ki akarod próbálni fiúval, akkor keress egy homoszexuálist, mert amire Te gondolsz arra biszex srácot nemigen fogsz találni.

2010. máj. 17. 13:40
 8/16 anonim ***** válasza:
78%

Helló! Speckó szórakozóhelyeken meg ilyesmin nyugodtan ismerkedhecc, hidd el akik ott vannak, mindenkinek nagyon fontos a diszkréció! Ezt a szabályt betartják a melegek meg a biszexuálisok is. Tudom először fura de meg lehet szokni.

Vagy neten de az nagyon rizikós, 10ből 1 ha összejön. Sztem élőben 100x jobb.

Am nem értem minek neked biszex srác igaza van annak aki azt írta h biszexnek meleget kell keresnie... tapasztalatból mondom, tényleg ott találod meg azt amire szükséged van, nem a biszexek között (vagy legalábbis nagyobb esélyel). De hát ahogy gondolod csak nem értem mért nem akarsz melegekkel próbálkozni mért csak biszexekkel. De a te dolgod =)

17 bi F

2010. máj. 17. 14:05
 9/16 Sikoltó ***** válasza:
32%
SZDSZ pártgyűléseken, izé mostmár LMP néven fut
2010. máj. 17. 15:13
 10/16 A kérdező kommentje:

Azért biszexekre gondoltam, mert én sem tartom melegnek magam, eddig csak barátnőim voltak, és komolyabban csak nővel tudnám elképzelni az életemet, de kiváncsi vagyok milyen lehet egy sráccal, eléggé mozgatja a fantáziámat.

A speckó szórakozóhelyeken mikre gondolsz, ezeket a bulikat hirdetik, vagy szájról-szájra terjednek? fogalmam sincs.. :P

2010. máj. 17. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!