Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinderrel van problémám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderrel van problémám, miért nem tudom elküldeni az üzenetet? VALAKI JÁRT MÁR ÍGY?

Figyelt kérdés

Segítene valaki??? Beszélgetek egy ideje egy sráccal, akinek nem tudom elküldeni az üzenetet. Egy piros felkiáltó jel jelenik meg az üzenete mellett.

Mi lehet ez????? :O Akkor ezekszerint ő se tud nekem írni.... Mit csináljak? Mi lehet a gond?? Hogy oldjam meg?????

2017. máj. 25. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Hibakód?

Jelentetted a problémát az alkalmazáson belül? Ha még nem, akkor tedd meg! De előbb azért frissíts a legújabb verzióra

2017. máj. 25. 22:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Hol kell jelenteni? Segítenél? Nem nagyon látom át Tindert.
2017. máj. 25. 22:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Meg mertem volna rá esküdni, hogy van ilyen 😃

De én sem találok, úgyhogy google play-ben, vagy ha szifonod van, akkor ott a nem tudom milyen nevű alkalmazásboltban érdemes hozzászólni.

De a gyik-je azt írja, hogy vagy átmeneti hiba, vagy pedig 18éven alulinak ítéltek bejelentés alapján, emiatt zárolták a profilod (vagy az övét)

2017. máj. 25. 22:50
 4/4 A kérdező kommentje:

Lehet valaki jelentette valamelyikőnket és azért nem megy el az üzi?? De hát nekem a másik srácnak átmegy az üzi. Direkt ráírtam egy srácra, pedig nem akartam. Mert erre a srácra koncentrálok, és nagyon tetszik!

Facebookon is próbáltam keresni keresztneve és iskolája alapján,de basszus úgyse találom.

Pedig randit szerveztünk hétvégére. Ezt nem hiszem el!

Akkor iphonon van valami playben? Jajjj de szenvedek most....

2017. máj. 25. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!