Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a udvarlóimnak azt, hogy párkapcsolatba léptem valakivel, hogy utána ne haragudjanak rám?
#1-nek az egyenességgel igaza van - én a barátság vonalat nem erőltetném, mármint meg se említeném.
Persze ha valamelyikük kifejezetten szimpatikus vele meg lehet próbálni tartani a baráti jellegű kapcsolatot, de az a legtisztább, ha azt mondod nekik, hogy örülsz hogy megismerted, szimpatikus, de találkoztál valakivel, aki iránt erősebbek az érzelmeid és kész, további sok sikert a társkereséshez.
Minden egészséges férfi (lelkileg, személyiségileg), meg fogja érteni, és normálisan fog reagálni rá, ha őszintén elmondod. A kamut is "megeszik", mármint tudni fogják a valós okot (valószínűleg, aki nem vak, és nem eszi a kakaburgert), de jobb ha őszinte vagy. Szia, blablabla, nézd, el kell hogy mondjam, időközben úgy döntöttünk valakivel, hogy exkluzívra fordítjuk a dolgot, de kívánom a legjobbakat! Ennyi.
Amelyik meg kiakad, nem érti meg, azzal eleve kár is lett volna tovább ismerkedned. Jó szűrő.
33F
#2-es :)
Első vagyok :) Én se azt írtam, hogy a kapcsolat helyett vesse be a "legyünk barátok" dumát :) Hanem úgy értettem, hogy ha elmondja hogy mi a szitu, és ők elfogadják nem feltétlen kell utána úgymond "öriharisosebocsi"-ban lenni és szóba sem állni egymással. Szóval érted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!