Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a pénz érdekli a mai lányokat?
Teljesen igazad van, a kor az csak egy szám. Semmi köze ahhoz, hogy mi van a toronyban :)
Én szeretek (vagyis szeretnék) segíteni másoknak, azért nézek fel ide néha meló után, meg jó kikapcs is egyben. Viszont az ennyire reménytelen embereken nehéz, bármit is mondjon az ember nincs igaza ha nem ért egyet a kérdezővel...
Kérdező: ne általánosítsunk már kérlek...! :)
#31: segíteni csak azon lehet, aki hagyja
Viszont mivel mostanra az összes ellenvéleményt tartalmazó commentemet a porba pontozták a "kollégák", így inkább elmegyek vacsorát főzni, aztán kiírok egy kérdést, hogy a nőknek miért nem kellenek a főzni tudó férfiak ;)
Nálam nagyon is imponál ha egy férfi tud és szeret is főzni :)
Nem mindegy, hogy melyik korosztályt nézzük: a kislányokat valóban nem érdekli :) Jó főzöcskézést :)
Nem az én ingem, úgyhogy nem veszem magamra.
Viszont a többi lány nevében, akiket szintén nem érdekli a pénz, elmondanám, hogy nem a pénzéhes ribikre kéne fókuszálni, és akkor lehet nem tennél fel ilyen kretén kérdést!
#35: köszönöm, a kislányokból már régen kinőttem
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy profi vagyok, nem ezer éves hobbiról beszélek, de alakulgat a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!