Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti összejönnétek egy olyan férfival, aki akkora magasságra, mint ti?
Figyelt kérdés
Nagyon szimpatikus egy férfi, pusztán egy dolog zavar benne, nagyon alacsony (akkora, mint én, nincs 170 cm sem) és nekem inkább a magasabb férfiak jöttek be eddig mindig. Titeket ez mennyire zavarna?2017. máj. 20. 14:53
1/20 anonim válasza:
Engem nem zavarna,de nem is velem akar járni.:)
2/20 anonim válasza:
Ti nők, mindig azt hangoztatjátok, hogy szerettek a párotokra felnézni. Aztán végül szinte mindig kiderül, hogy ezt nem fizikailag értitek. Akkor meg mi a probléma? Ha fel tudsz rá nézni emberileg, akkor hajrá.
3/20 anonim válasza:
Igen, össze is jöttem. Eleinte én sem tudtam elképzelni, h a pasim ne legyen magasabb nálam, de aztán megismertem a mostanit és már nem zavar. Csak ha magassarkút vennék fel:(
4/20 anonim válasza:
Nem miért? Szerintem az a gáz ha nagyon magas a férfi. Olyan... messze van. :)
5/20 Krukutyán Levente válasza:
Miért akkora gond az? Nem kell se fel, se lefele nézni, se pipiskedni se görnyedezni. Egymás szemébe nézhettek könnyedén. Mindennek van előnye, így ennek is. (Szerintem a legoptimálisabb, ha egy magas egy pár)
6/20 anonim válasza:
Én jobban szeretem, ha magasabb nálam a pasi. Mondjuk én is elég magas vagyok, 175, de sztem egy pasi minimum 180-tól kezdődik, alacsonyabb szóba sem jöhet, nem jönne be, egy magas velem, határeset...
8/20 anonim válasza:
Ha akkora mint én (152 cm), akkor egész biztosan nem.
Ha 170 alatt van kicsivel, akkor igen.
9/20 anonim válasza:
Persze.Ha minden más stimmel nem foglalkoznék ilyen piti dolgokkal.
10/20 anonim válasza:
Én nem. Egy normális cipőben már úgy kéne lenézni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!