Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőként el merjek hívni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként el merjek hívni egy pasit randira?

Figyelt kérdés

Egyszer beszélgettem vele pár percre, akkor bemutatkozott, azóta csak köszönünk egymásnak. Egy helyen lakunk.

Egyáltalán hogyan mondjam neki? Még sosem kerültem ilyen helyzetbe.

22N

2017. máj. 17. 21:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó! a melldobóssal vicceltem csak, azért van ott a smiley :) annyira abszurd lenne, el se tudok hasonló szituációt képzelni a valóságban.
2017. máj. 17. 23:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan beszélj vele.

Engem is anno a párom szedett fel, mert én nyuszi voltam :)

2017. máj. 18. 00:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Az első nagyon jól mondja! Teljesen egyet értek vele!
2017. máj. 18. 11:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Merjed, ha úgy érzed. De az én személyes vélemény az, hogy ha nő randira hív automatikusan nemet mondok, mert ez szerintem úgy működik, hogy a férfi kezdeményez. Pont. Viszont ebben a mai feminista világban a legtöbb csávó szerintem kifejezetten örülne, ha a csaj hívná el őket, úgyhogy nyugodtan. De ha egy minimálisan normális férfi értékrenddel rendelkező pasiról van szó akkor nemet mond. 23/f
2017. máj. 19. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!