Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, ti próbálkoztok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti próbálkoztok olyan nőknél, akiknek van barátja?

Figyelt kérdés
2017. máj. 16. 17:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

10-es:feldobtad ezzel a dumával a napomat,köszönöm!!!!

Erről csak a Kicsiny falum c. mulatós népdal paródiája jut eszembe,annak is az első két sora:

"Gerinctelennek születtem én,

Minek gerinc,az életem így is szép..."

Mert aki kikezd egy kapcsolatban levő emberrel úgy,hogy tudja,hogy van valakije,az eléggé alamuszi egy dolog.

2017. máj. 16. 18:59
 12/22 A legrosszabb ***** válasza:
78%
Nem.
2017. máj. 16. 19:01
 13/22 anonim ***** válasza:

Ha a lány egyértelmű jelet ad rá, vagy ha egyenesen rámmászik, akkor biztosan.

Persze, ha én nem lennék párkapcsolatban - barátnőmet nem csaltam, és nem csalnám meg sosem -, és nem ismerném még haveri szinten sem a barátját. Ja, és max. szex. Semmi több.

2017. máj. 16. 19:05
 14/22 anonim ***** válasza:

Én olyan helyzetbe kerültem többször is, hogy komoly kapcsolatban levő lányok jelezgették, hogy lehetne valami..

Ami meglepett, hogy ezek komoly lányok, akikből nem néztem volna ki hogy pasi mellett is kaphatók.

2017. máj. 16. 20:20
 15/22 anonim ***** válasza:

Leírnád, hogy mivel "jelezgettek"? Nem kötekedésből, tényleg érdekel. Rám csak akkor mászik egyszerre több pasi, mikor van párom - akihez 100%-ig hűséges vagyok, más nem érdekel, szóval elég kellemetlen szituáció, és fogalmam sincs, hogy én adok-e nekik akaratlanul jeleket, amiket én nem annak szánok, vagy mi van ilyenkor :/

2017. máj. 16. 23:20
 16/22 anonim ***** válasza:
#14 hogyan jelezgették?:D
2017. máj. 16. 23:30
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha magától nem hozza szóba, illetve röviden megemlíti ugyan, de nem foglalkozik vele utána, akkor igen, nem az én dolgom.
2017. máj. 16. 23:42
 18/22 anonim ***** válasza:
77%
Nem,soha. Egy kapcsolat még ha nem is működik jól szerintem nem szabad belerondítani
2017. máj. 17. 14:03
 19/22 anonim válasza:
A hármasnak van igaza!Az,hogy valaki kapcsolatban van még önmagában nem sok minden,vannak kapcsolatfüggők akiknek a társas magány is jobb mint az egyedüllét,ők általában kapcsolatból kapcsolatba "szökkennek" különösebb átmenet nélkül.Amúgy is gondoljatok arra,ha nem veletek majd valaki mással :P
2017. máj. 18. 06:54
 20/22 anonim ***** válasza:
Hosszútávon mindenki jobban jár, ha egy rossz kapcsolatból segítesz kilépni egy nőnek.
2017. máj. 18. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!