Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell pasizni?
Szóval én egy félénk lány vagyok,de már nagyon szeretnék egy barátot,csak nem tudom hogyan közeledjek egy idegen fiúhoz.Mit mondjak neki,milyen jeleket küldjek neki,hogyan hívjam fel magamra a figyelmét,meg ilyenek.
Még nem volt barátom,nem is smároltam még.
15 éves vagyok,de azt ne írjátok ,hogy ráérek még,hanem inkább segítsetek és adjatok pár tanácsot.
ülj mellé buszon, ja és ha már ezt sikerült megtenni, akkor NE legyen fülhallgató a füledben NE legyen rajtad napszemüveg mert nemlátom a szemed és NE fordul ellenkező irányba... így nem lehet ismerkedni :D
lányoknak úgy általában: ha szemezni akartok vegyétek már le a napszemüveget légyszi :D
röhej h azt hiszik a csajok h nem tudjuk hová néznek benne :)
24F
Hát ha szemezel vele, az jó lehet kiindulásnak.
Szerintem a legjobb ha odamész mellé, és mepróbálsz kihívóan nézni(?).
Bár kedves 19/L az a nagy harci helyzet, hogy én sokat próbálok szemezni, de nem igazán működik. Mármint a legtöbb lány szégyenlősen lesüti a szemét, oszt viszlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!