Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell pasizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell pasizni?

Figyelt kérdés

Szóval én egy félénk lány vagyok,de már nagyon szeretnék egy barátot,csak nem tudom hogyan közeledjek egy idegen fiúhoz.Mit mondjak neki,milyen jeleket küldjek neki,hogyan hívjam fel magamra a figyelmét,meg ilyenek.

Még nem volt barátom,nem is smároltam még.

15 éves vagyok,de azt ne írjátok ,hogy ráérek még,hanem inkább segítsetek és adjatok pár tanácsot.

2010. máj. 16. 15:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ne pasizz csak barátkozz, nemugyanaz!
2010. máj. 16. 15:41
 2/11 anonim ***** válasza:
vegyél fel msn-re:D
2010. máj. 16. 15:42
 3/11 anonim ***** válasza:
szemezz velük, azt szeretjük!
2010. máj. 16. 15:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

ülj mellé buszon, ja és ha már ezt sikerült megtenni, akkor NE legyen fülhallgató a füledben NE legyen rajtad napszemüveg mert nemlátom a szemed és NE fordul ellenkező irányba... így nem lehet ismerkedni :D

lányoknak úgy általában: ha szemezni akartok vegyétek már le a napszemüveget légyszi :D

2010. máj. 16. 15:47
 5/11 anonim ***** válasza:

röhej h azt hiszik a csajok h nem tudjuk hová néznek benne :)

24F

2010. máj. 16. 16:13
 6/11 anonim ***** válasza:
szemezés és mosolygás! azt szeressük:D
2010. máj. 16. 22:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Aha mi is szeretünk pár dolgot, akkor a f..é nem csinaljátok?!!? 19L
2010. máj. 18. 20:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát ha szemezel vele, az jó lehet kiindulásnak.

Szerintem a legjobb ha odamész mellé, és mepróbálsz kihívóan nézni(?).

Bár kedves 19/L az a nagy harci helyzet, hogy én sokat próbálok szemezni, de nem igazán működik. Mármint a legtöbb lány szégyenlősen lesüti a szemét, oszt viszlát.

2010. máj. 18. 21:13
 9/11 anonim ***** válasza:
És amúgy meg ha nincs rajtad napszemüveg és nem fordulsz el és még rá is nézel a fiúra és szemezel is vele attól még nem lesz semmi sem mivel vagy ő vagy te leszállsz és nem is látjátok egymást többet.szerintem ez nem túl jó taktika bár kezdetnek elmegy. próbálj először buliba elmenni ott mindenki egy kicsit oldottabb és könnyebben ismerkedik. (én is ott kezdtem tavaly) legalább szerzel egy kis tapasztalatot és nem görcsösen a pasizásra gondolsz hanem te is elengeded magad. hajrá:)
2010. máj. 18. 21:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Mintha csak magamat olvasnám. Én is egy 15 éves, félénk lány vagyok, már vágyom egy barátra, ami eddig még nem volt, és nem is csókolóztam soha. Ha ez vigasztal, van egy sorstársad. :S
2010. máj. 19. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!