Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tokeletesen elrontottam mindent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tokeletesen elrontottam mindent?

Figyelt kérdés

Par napja randiztunk egy sraccal, aztan a penteket is egyutt toltottuk. Nala filmeztunk, de nem birtunk magunkkal es vegig csokoloztunk, huztuk egymast, pedig megbeszeltuk, hogy nem sietjuk el. Nagyon nehez volt megallni. Aztan tegnap elmentem bulizni, o pedig mondta, hogy ha van kedvem, hozza menjek "haza". Igy is tortent, mivel kicsit ittam es feloldodtam, nala toltottem az ejszaka masik felet es lefekudtem vele. Pedig elotte megbeszeltuk, hogy nem lesz semmi, de mindketten akartuk... Reggel eljottem mielott felebredt volna. Mikor felkelt, irt es ez a beszelgetes zajlott le:

-Szia, hova tuntel mellolem?

-Hamarabb keltem, mindjart otthon vagyok.

-De miert? Hazakisertelek volna.

-Nem akartalak felebreszteni. Pihend ki magad nyugodtan.

-Koszi... Azert jol aludtal?

-Igen, egesz jol.

-Jol van, akkor vigyazz magadra, visszafekszem, kesobb beszelunk.

Ez volt hajnalban, azota nem keresett.

Nem reg irtam neki neki egy uzenetet amit latott de nem valaszolt.

Elrontottam, ugye?

Mindketten huszas eveink kozepen jarunk.

2017. máj. 14. 16:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
6-7 esnek igaza van.... valahol. Vagyis írta haza kisért volna.... ez kb annyit jelent (a mindenem vagy vigyázom minden lépted) te ezt elutasítottad (ö nem gondolot bele ebbe a smink nélküli dologba vagy azt gondolta ha komolyan akarok akkor a reggeli arcod is megmutatod) megölted a romantikát. vagy csak tényleg meg akart kapni és viszont nem látás.
2017. máj. 14. 18:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Akkor ezt írd meg neki őszintén, úgy még helyrehozhatod. Enélkül nem fog többet komolyan venni.
2017. máj. 14. 18:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Ő komolyan vet volna, Te meg leléptél reggel. Ezt telefonon nem magyarázod ki neki. Főleg így. Gondolj bele fordított esetben. Nem csodálom, hogy nem keresett.
2017. máj. 15. 15:12
 14/15 A kérdező kommentje:
De, azota keresett, kozos programot szervez csak "lecs.szett" amiert nemaradtam nala reggel. Felhivott es kerdezte, hogy miert nemaradtam, mondtam, hogy azert, mert nem tudtam hogy orulne-e ha velem ebredezne. Erre azt mondta, az lett volna a legjobb, ha hozzabujok vagy kicsit "piszkalom" hogy felebredjen... Es hogy megijedt mikor at akart olelni es nem voltam ott.
2017. máj. 15. 16:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor nincs gond :) Sok sikert a továbbiakhoz :)
2017. máj. 15. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!