Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedhetek színházkedve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pirates kérdése:

Hol ismerkedhetek színházkedvelő férfiúkkal?

Figyelt kérdés

17éves lány vagyok. Konzervatív, és a korosztályomhoz képest komoly. Meglehetősen nehézkesen ismerkedem, valószínűleg azért, mert teltebb vagyok. Nem járok szórakozni. Nekem a kikapcsolódás a színház és a túrázás. Azt szeretném tudni, hogy hasonló beállítottságú férfiakkal hol ismerkedhetnék? (elsősorban interneten, mert az utazgatás ide-oda anyagilag nem túl megengedett)

Köszönöm a segítségetekt!

2010. máj. 16. 12:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Kár, hogy elvétve vannak ilyenek.
2010. máj. 16. 13:52
 12/20 anonim ***** válasza:
Én is szeretem a színházat, néha egy-két zenés darab is jöhet, de persze inkább a vidám előadásokat szeretem, persze azért nem minden héten, de egy idényben 6-7 szer biztos megyek, viszont moziba sokkal többször, na meg kényelmesebb is, mondjuk én pesti vagyok és itt van választék bőven színházakból, mozikból.
2010. máj. 16. 14:15
 13/20 anonim ***** válasza:
vannak jó darabok amiket szívesen megnéznék,de nem az életem a színház,bár lehetett volna,mert egyszer szolnok felé menet összefutottam egy irtó gyönyörű lánnyal aki színész beszélgettünk meg odaadta a számát de elhagytam.....
2010. máj. 16. 14:28
 14/20 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2010. máj. 16. 14:48
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Egyszer a barátnőm kedvéért elmentem színházba,kibírtam. Nem mondom hogy jóvolt és aztse hogy visszavágyom. Szóval ilyet max érte tennék. Amelyik fiúnek ez tetszik, annak valami gond van a fejében.
2010. máj. 16. 15:10
 16/20 anonim ***** válasza:
Én is szeretem a színházat, bár már egyre nehezebben tudok elmenni a korom miatt. (72F).
2010. máj. 16. 15:54
 17/20 A kérdező kommentje:
Pest megyében lakom, közel Bp.-hez.
2010. máj. 16. 16:14
 18/20 anonim válasza:
swinger klubbokban !
2010. máj. 16. 16:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Húzzál fel egy hosszú kabátot, és éjszaka lepd meg hátulról egy 30cm-es műf*sszal!
2010. máj. 19. 17:48
 20/20 anonim ***** válasza:
te mit keresel itt ?:D
2010. máj. 19. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!