Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedhetek színházkedve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pirates kérdése:

Hol ismerkedhetek színházkedvelő férfiúkkal?

Figyelt kérdés

17éves lány vagyok. Konzervatív, és a korosztályomhoz képest komoly. Meglehetősen nehézkesen ismerkedem, valószínűleg azért, mert teltebb vagyok. Nem járok szórakozni. Nekem a kikapcsolódás a színház és a túrázás. Azt szeretném tudni, hogy hasonló beállítottságú férfiakkal hol ismerkedhetnék? (elsősorban interneten, mert az utazgatás ide-oda anyagilag nem túl megengedett)

Köszönöm a segítségetekt!

2010. máj. 16. 12:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
színházban!
2010. máj. 16. 12:37
 2/20 anonim ***** válasza:

szünetben!

focimeccsen...

2010. máj. 16. 12:39
 3/20 anonim ***** válasza:
színjátszókörben
2010. máj. 16. 12:41
 4/20 A kérdező kommentje:

A focimeccset még átgondolom.

Félre a poénokkal. Színház...tudjátok, ha ott van egy férfi az esetek 99,99%-ában a barátnőiket kísérik el. Szóval a színház ezért kilőve.

2010. máj. 16. 12:42
 5/20 anonim ***** válasza:

Hát ez nehéz lesz. A férfiak muszájból elmennek veled színházba, de az nem jelenti azt, hogy kedvelik is.

Az alakodból meg ne csinálj ügyet nekem pl a teltebb csajok jönnek be.

2010. máj. 16. 12:43
 6/20 anonim ***** válasza:

Aki kedveli a színházat, az nem csak akkor megy, amikor a barátnőjét kíséri...

Amúgy keress színházkritikával foglalkozó blogokat, ha már mindenképp neten akarsz ismerkedni.

2010. máj. 16. 12:47
 7/20 A kérdező kommentje:
Csak azért mondom az internetet, mert nem engedhetem meg magamnak, az utazgatást Pestre. Ha színházba megyek, akkor az Operettszínházat választom. Köszönöm a válaszokat. Várom a továbbiakat:)
2010. máj. 16. 13:06
 8/20 anonim ***** válasza:
Hasonló beállítottságú férfi nem létezik.
2010. máj. 16. 13:23
 9/20 anonim ***** válasza:

Én szeretem a színházat és a musiceleket főleg:)

20f

2010. máj. 16. 13:37
 10/20 anonim ***** válasza:
De igenis létezik ilyen férfi,az én párom is ilyen,Ő szoktatott rá a színházra. Azért mert nem ez a "menő" még lehetnek ilyen emberek,sokkal normálisabb dolog,mint discoba járni állandóan...
2010. máj. 16. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!