Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy pár mikortól "van együtt"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pár mikortól "van együtt"?

Figyelt kérdés

18 éves srác vagyok, eddig még párkapcsolatom nem volt, csak lazább dolgok.

Általában egy pár mikortól van együtt vagy mikortól "járnak"?

Eleinte akár randizgatnak mással is.. de ha nem, akkor is: mikortól számít monogám párkapcsolatnak?

Tudom, hogy hülye kérdés, de ha elképzelem a helyzetet:

Elhívok valakit randizni, aki tetszik. Mozizunk, sétálunk, beszélgetünk, kávézunk...stb egy idő után persze csók, szex. De azt mégse lehet megkérdezni valakitől, hogy "akkor mi most járunk, vagy csak randizunk?", se azt, hogy "akkor ez egy monogám párkapcsolat?", meg azt se, hogy "te másokkal is randizol"?

2017. máj. 13. 09:31
1 2
 11/16 anonim válasza:
Alapvetően, szerintem már az első találkozástól kezd kifejlődni a dolog, barátzónából - egy egyre szorosabb érzelmi kötődéssel - egészen egy párkapcsolati szintig. Rajtatok függ hogy a köztes szakaszból hol mondjátok azt, hogy ti együtt vagytok. Nekünk speciel kicsivel több, mint egy hónap után, ami alatt volt már volt persze csók, és ilyen-olyan pettingelés, na akkor egy tényleg őszinte 'szeretlek' után jelentettük ki egymásnak, hogy egymáshoz tartozunk. Onnantól már én sem találkozgattam más csávókkal. Szóval szerintem ez emberfüggő, és mindenképpen magától érthetődő lesz egy idő után, hogyha tényleg komoly kapcsolat van kialakulóban. Meg amúgy szerintem nem is érdemes senkivel sem összejönni ha nem komoly. De amúgy igen, én is a párommal az első csók napjától számoljuk, de csupán szentimentális okokból.
2017. jún. 30. 11:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül kell ezt kimondani, kb az 5-6. randi / pár hét ismerkedés után azért ez már elég egyértelmű szokott lenni :D Főleg, ha már a családnak is bemutatjátok egymást. Az én barátom először pont az 5. alkalommal mondta ki, mikor ültünk a kocsiban és egy barátjának mondta telefonban, hogy épp a barátnőjével van. Az eléggé megdobbantotta a szívem.
2017. jún. 30. 12:27
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha egy pár úgy jön össze, hogy randizgatnak, ismerkednek, akkor az első csóktól. :)

Volt olyan, hogy egy barátommal kezdett komolyabbra fordulni a dolog, csókolóztunk is, de bonyolult volt a helyzet, nem jöttünk egyből össze. És két héttel később mondtuk ki.

Lehet mégis csak meg kéne beszélni :D

2017. jún. 30. 17:41
 14/16 anonim ***** válasza:

Két személy akkortól van együtt monogám párkapcsolatban, akkor exkluzívak, amikortól a nő vagy nyíltan felhozza, rákérdez, vagy körülírja, vagy elkezd olyan kijelentéseket/kérdéseket feltenni: "remélem mással nem fekszel le :)", "mi most mik vagyunk?", "szerinted merre tart ez a dolog?", "találkozol még másokkal is?", ilyen és ehhez hasonlók, ekkor a te dolgod felnyitni, rákérdezni, megerősíteni a nőt, mit szeretne, mire gondolt, átrágjátok kinek mi az "elvárása", és ha te is szeretnél vele exkluzív lenni, akkor megbeszélitek, és onnantól bumm, egy "szerződés" jön létre. Na innentől.

A mozizást nem javaslom az első pár alkalommal, úgy nem tudod megismerni normálisan.

"De azt mégse lehet megkérdezni valakitől, hogy "akkor mi most járunk, vagy csak randizunk?", se azt, hogy "akkor ez egy monogám párkapcsolat?", meg azt se, hogy "te másokkal is randizol"?" -> De meg lehet, csak ez nem a férfi dolga. Ezek teljesen feminin jellegű kérdések, mind az ilyen kapcsolati-"bonding/connecting" kérdések,témakörök abszolút női vonások, ha a nő ott tart, hogy komolyabbat szeretne, hidd el, fel fogja hozni. Ha nem hozza fel, akkor még tart ott. Férfiként a te dolgod addig a pontig: találkozók szervezése (nem szeretem a randi szót, meg úgy a címkéket sem egyáltalán), ahol jól érzitek magatokat, kikapcsolódtok, megismeritek a másikat, együtt vagytok, és eleinte csók, majd a szex is megtörténik. Majd elköszöntök, majd ezt ismétled. Ennyi.

33F

Randizás-Párkapcsolat-Házasság-Önismeret-Férfi-nő kapcsolatok tanácsadás

2017. júl. 14. 21:26
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó. Nem akartam eddig leírni, mert sok embert irritál, és nem akartam feleslgesen szítani a feszkót (b...zi propaganda stb), de nincs lány. Srácokról van szó. Mielőtt megkérdezitek, azért nem a Homoszexualitás kategóriába tettem, mert ebben szerintem semmi szexuális nincs, ez párkapcsolati, randizási kérdés.
2017. júl. 14. 21:33
 16/16 anonim ***** válasza:

Homoszexuálisok között is ugyan ez a helyzet. A lényeg a feminin-maszkulin arány. Az egyik fél mindig inkább feminin, a másik maszkulin karakterisztikákkal rendelkezik jobban. Így lesz meg a szexuális polaritás. Azt te tudod, hogy melyik vagy, aszerint tégy.

Utolsó voltam. 33F

2017. júl. 14. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!