Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pár mikortól "van együtt"?
18 éves srác vagyok, eddig még párkapcsolatom nem volt, csak lazább dolgok.
Általában egy pár mikortól van együtt vagy mikortól "járnak"?
Eleinte akár randizgatnak mással is.. de ha nem, akkor is: mikortól számít monogám párkapcsolatnak?
Tudom, hogy hülye kérdés, de ha elképzelem a helyzetet:
Elhívok valakit randizni, aki tetszik. Mozizunk, sétálunk, beszélgetünk, kávézunk...stb egy idő után persze csók, szex. De azt mégse lehet megkérdezni valakitől, hogy "akkor mi most járunk, vagy csak randizunk?", se azt, hogy "akkor ez egy monogám párkapcsolat?", meg azt se, hogy "te másokkal is randizol"?
Ha egy pár úgy jön össze, hogy randizgatnak, ismerkednek, akkor az első csóktól. :)
Volt olyan, hogy egy barátommal kezdett komolyabbra fordulni a dolog, csókolóztunk is, de bonyolult volt a helyzet, nem jöttünk egyből össze. És két héttel később mondtuk ki.
Lehet mégis csak meg kéne beszélni :D
Két személy akkortól van együtt monogám párkapcsolatban, akkor exkluzívak, amikortól a nő vagy nyíltan felhozza, rákérdez, vagy körülírja, vagy elkezd olyan kijelentéseket/kérdéseket feltenni: "remélem mással nem fekszel le :)", "mi most mik vagyunk?", "szerinted merre tart ez a dolog?", "találkozol még másokkal is?", ilyen és ehhez hasonlók, ekkor a te dolgod felnyitni, rákérdezni, megerősíteni a nőt, mit szeretne, mire gondolt, átrágjátok kinek mi az "elvárása", és ha te is szeretnél vele exkluzív lenni, akkor megbeszélitek, és onnantól bumm, egy "szerződés" jön létre. Na innentől.
A mozizást nem javaslom az első pár alkalommal, úgy nem tudod megismerni normálisan.
"De azt mégse lehet megkérdezni valakitől, hogy "akkor mi most járunk, vagy csak randizunk?", se azt, hogy "akkor ez egy monogám párkapcsolat?", meg azt se, hogy "te másokkal is randizol"?" -> De meg lehet, csak ez nem a férfi dolga. Ezek teljesen feminin jellegű kérdések, mind az ilyen kapcsolati-"bonding/connecting" kérdések,témakörök abszolút női vonások, ha a nő ott tart, hogy komolyabbat szeretne, hidd el, fel fogja hozni. Ha nem hozza fel, akkor még tart ott. Férfiként a te dolgod addig a pontig: találkozók szervezése (nem szeretem a randi szót, meg úgy a címkéket sem egyáltalán), ahol jól érzitek magatokat, kikapcsolódtok, megismeritek a másikat, együtt vagytok, és eleinte csók, majd a szex is megtörténik. Majd elköszöntök, majd ezt ismétled. Ennyi.
33F
Randizás-Párkapcsolat-Házasság-Önismeret-Férfi-nő kapcsolatok tanácsadás
Homoszexuálisok között is ugyan ez a helyzet. A lényeg a feminin-maszkulin arány. Az egyik fél mindig inkább feminin, a másik maszkulin karakterisztikákkal rendelkezik jobban. Így lesz meg a szexuális polaritás. Azt te tudod, hogy melyik vagy, aszerint tégy.
Utolsó voltam. 33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!