Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy pár mikortól "van együtt"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pár mikortól "van együtt"?

Figyelt kérdés

18 éves srác vagyok, eddig még párkapcsolatom nem volt, csak lazább dolgok.

Általában egy pár mikortól van együtt vagy mikortól "járnak"?

Eleinte akár randizgatnak mással is.. de ha nem, akkor is: mikortól számít monogám párkapcsolatnak?

Tudom, hogy hülye kérdés, de ha elképzelem a helyzetet:

Elhívok valakit randizni, aki tetszik. Mozizunk, sétálunk, beszélgetünk, kávézunk...stb egy idő után persze csók, szex. De azt mégse lehet megkérdezni valakitől, hogy "akkor mi most járunk, vagy csak randizunk?", se azt, hogy "akkor ez egy monogám párkapcsolat?", meg azt se, hogy "te másokkal is randizol"?

2017. máj. 13. 09:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálam az első csóktól kezdve.

22/F

2017. máj. 13. 09:36
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
Közös bankhitel.
2017. máj. 13. 09:38
 3/16 anonim ***** válasza:
44%

csók -> járás

szex -> párkapcsolat

bár illik vele is tisztázni, hogy számodra hol vannak ezek a határok.

2017. máj. 13. 09:53
 4/16 anonim ***** válasza:
83%
Nekem a csók már csak komoly kapcsolatban képzelhető el, tehát én az első csóktól "számolnám".
2017. máj. 13. 10:03
 5/16 anonim ***** válasza:
Mikor a család is megismeri és meghívják ünnepekre, stb. A parkban titokban smarolni/dugás nem kapcsolat, hanem tini ismerkedés.
2017. máj. 13. 10:29
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi az első randinktól számoltuk az évfordulókat, de ténylegesen csak 1 hónap randizgatás után mondtuk ki, hogy együtt vagyunk. Nálunk ez úgy ment, hogy ő megkérdezte tőlem, hogy hogy tervezem ezt a "kapcsolatot" vele. Én mondtam, hogy szeretném ha komoly lenne, ő pedig viccesen rákérdezett, hogy "akkor járunk?" :D
2017. máj. 13. 10:51
 7/16 anonim ***** válasza:

Amikor a felek ezt kimondják. Másoknak mi köze hozzá?

Egyetemes szabály nincs erre.

De az igazán szép mikor emlékeznek az első beszélgetés, randi, kézfogás, csók, összebújás, szex dátumára is. Legalábbis szerintem szép, és ha lesz valakim emlékezni fogok ezekre, és nem csak azért, mert "szép", hanem, mert jó érzés visszaemlékezni.

2017. máj. 13. 11:34
 8/16 anonim ***** válasza:
Mért ne lehetne megkérdezni ne viccelj már?
2017. máj. 13. 11:49
 9/16 anonim ***** válasza:
De, azt meg lehet kérdezni, hogy hogy érzed, el tudnád képzelni csak velem a továbbiakat? Vagy: elmennél-e mással is randizni? vagy ilyesmit meg lehet kérdezni, ha nem érzed, hogy a lány teljesen odavan érted. Lehet, ő fogja majd kérdezni tőled. De az a jó, ha egyik sem kérdezi, mert ezt érezni kell.
2017. máj. 14. 09:27
 10/16 anonim ***** válasza:
Eddig minden kapcsolatomban az első csóktól számoltuk.
2017. jún. 30. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!