Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok ha észrevennétek a randin, hogy arany Rolex órát hord a férfi?
Mit több millás ! Tegnapelőtt vettem egy ezresért hármat a keleti aluljárójában.....vagy most akkor átbaxtak ? >.<
30/f
Már megint egy sz..r provokatív kérdés, ami arra megy csak ki, hogy a kérdező önvisszaigazolást kapjon, hogy minden nőt csak a pénz érdekel.
Nem unjátok még? Nagyon szánalmasak vagytok. Inkább húzzatok ki a földekre kapálni, ott nem lesz energiátok ilyenen agyalni.
Csak úgy mellékese: Akinek valódi arany Rolexa van, az pont nem a gyk-n érdeklődik, effelől. Sőt, állítom, hogy még a gyk-t se ismeri.
Egy sima Rolex Sub 2 millió. Nem az arany, hanem a mezei acél változat...
Innentől felmerül egy pár kérdés:
- hány nő tudja ezt a tényt (azt mindenki, hogy a Rolex drága, de a legtöbb embernek már egy 150 ezres Certina is drága, eszébe sem jut, hogy a Rolex ennyi)
- azok közül, akik tudják, hogy mibe kerül egy Rolex, hányan gondolnák, hogy hamis (ahogy egyébként a hazai Rolex-et viselők 99%-nak az van a csuklóján. A kedvencem a rengeteg quartz sub, amiről egy hozzáértő ugye ránézésre megmondja, hogy quartz, ergó nem eredeti :))
- Ha valakinek tényleg van egy Rolexe (akár egy sima acél változat), akkor az jellemzően olyan ruhával, autóval, egyebekkel is rendelkezik, hogy a nőnek nem az órájából fog lejönni az egzisztenciája.
Nem ismerem a markas orakat.. szoval eszre se vennem.
Ha jol nez ki egy ruha, ora, stb. es illik a viselojehez: pont nem szamit sztem, hogy mennyire draga-markas darab. Pl:A ferjemnek vettem anno a piacon egy orat par ezerert es mindenki dicserte, milyen jol nez ki :))
De mivel nem vagyunk egyformak, igy lesz olyan holgy, aki ha megtudja, hogy ilyen draga darabot viselsz, szimpibb leszel neki. Van akinek pedig epp ellenkezoleg.
Mondanam neki,h en is beszaladok a kinaihoz es veszek gyorsan 3ezerert egy arany rolexet. Ugyh ettol tuti idegrohamot kapna :D Ugyanis en se ertek az orakhoz. :D Azt hinnem ,kinai. :D
Remeljuk ruhazkodas teren is jo izlese van.
N
Egyszer randiztam egy pasival, aki nagyon feltűnően villogtatta az arany(színű) karóráját. Alapból nem lett volna második randi... De így még úgyse! Nagyon nem volt szimpatikus.
Egyébként rajtam egy kis egyszerű seiko karóra szokott lenni, igaz, hogy csak 120 ezret ér mai áron, de még a kutya nem vette észre. :(
Női rolexet nem gyártanak?
#19: Hogyne gyártanának, az is hasonló árkategória.
Ha most leírom, hogy van eredeti arany Rolexem (igaz, már
15 éves múlt, de akkor is), akkor esélyes vagyok a 0%-ra.
Randira nem használom, viszont számos üzleti tárgyaláson
presztízsértékű. A mindennapokra van egy strapabíró Casio,
nem arany, hanem spec acél, azt használom, tudja, amit egy
órának tudnia kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!