Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tök furán viselkedik velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tök furán viselkedik velem egy csaj. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Myvip randin ő jelölt, én visszajelöltem, és felvettem msn-re. Eddig még mindig ő írt rám. És minden alkalommal eljátszotta ezt, hogy rám ír, de utána leszar. Én lököm neki a szöveget, de ő félszavakban válaszol. Van, hogy megdicséri a képem, de a válaszai előtt mindig eltelik pár perc. Elvileg az, hogy rád ír valaki, az érdeklődést jelent. Ha meg félszavakban, ritkán válaszol, az pont érdektelenséget. Akkor most mi van?

(Nem vagyok egy unalmas beszélgetőpartner, sok csajjal szoktam dumálni, jófejnek tartanak. A külsőmmel sincs probléma, helyesnek mondanak.)

2010. máj. 16. 01:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
de am az elsőnek igaza van abban, hogy lehet hogy a csaj alapból ilyen. nem szeret msnezni,vagy nem olyan beszédes típus...
2010. máj. 17. 21:29
 12/16 A kérdező kommentje:

Ha nem beszédes típus, akkor minek akar barátot? Egy értelmes ember meghalna mellette az unalomtól :D

Az se jó, ha valaki túl sokat locsog, sőt, kifejezetten idegesítő. De az is, ha kuka. Meg kell találni az arany középutat.

Vagy tényleg csak játssza az elérhetetlent... hmm én is erre tippelek... de az ilyen meg elég visszataszító. Nem azt éri el vele (legalábbis nálam nem), ami a célja.

2010. máj. 17. 21:42
 13/16 anonim ***** válasza:

A ritka és rövid válaszok oka lehet az is, hogy egyszerre 2-3 partnerrel beszélget. Ilyenkor nehéz a figyelmet egyre összpontosítani.

Kérdezd meg kerec perec, hogy mit gondol a kapcsolatotokról és mit szeretne tőled. Vagy egyszerűen hívd el egy randira, ha nem lakik túl messze. ha nem megy bele, akkor ne foglalkozz vele. Csak az idődet vesztegeted rá.

29/F

2010. máj. 18. 10:18
 14/16 A kérdező kommentje:
Annyira nem is tetszik kicsit kocka feje van de hát dugni jólesz xD
2010. máj. 18. 16:26
 15/16 anonim ***** válasza:

a tegnap 21:29es vagyok.

egyetértek veled, engem is kiábrándít ez a fajta stílus, vagy nemtom minek nevezzem...

am ezt akartam kérdezni, mert a kérdésedből nem derült ki, hogy tetszik-e egyáltalán :D

de ez kielégítő válasz volt xD:D

2010. máj. 18. 17:08
 16/16 anonim ***** válasza:

myvip randi?

lehet más lecsapott rá. amugy a lányok nagyon érzékenyek az "egyszer énirok neki utána ő ir nekem" dologra.

2010. máj. 18. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!