Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tök furán viselkedik velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tök furán viselkedik velem egy csaj. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Myvip randin ő jelölt, én visszajelöltem, és felvettem msn-re. Eddig még mindig ő írt rám. És minden alkalommal eljátszotta ezt, hogy rám ír, de utána leszar. Én lököm neki a szöveget, de ő félszavakban válaszol. Van, hogy megdicséri a képem, de a válaszai előtt mindig eltelik pár perc. Elvileg az, hogy rád ír valaki, az érdeklődést jelent. Ha meg félszavakban, ritkán válaszol, az pont érdektelenséget. Akkor most mi van?

(Nem vagyok egy unalmas beszélgetőpartner, sok csajjal szoktam dumálni, jófejnek tartanak. A külsőmmel sincs probléma, helyesnek mondanak.)

2010. máj. 16. 01:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

lehet hogy ilyen a csaj, lehet hogy nem tetszel neki.

honnan tudjuk már ezt is? nem ismerjük a csajt és nem tudjuk a love storytokat...

2010. máj. 16. 01:40
 2/16 anonim ***** válasza:
előzőnek igaza van.
2010. máj. 16. 01:45
 3/16 anonim ***** válasza:
Lehet tetszel neki.
2010. máj. 16. 08:30
 4/16 anonim ***** válasza:
Hány éves? Mert lehet, hogy ezzel akat magába bolondítani, ha mondjuk egy ilyen 12-13 évesről van szó :D
2010. máj. 16. 11:23
 5/16 A kérdező kommentje:
15.
2010. máj. 16. 15:04
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
simán csak azt akarja, hogy beszélj neki, de hidd azt, hogy elérhetetlen, mert ez olyan "trendi". ha szeretnéd, hogy közelebb kerülj hozzá hívd el valahova... abból bajod nem lehet:D
2010. máj. 17. 18:35
 7/16 anonim ***** válasza:
sztem kérdezd meg h miért félszavakban válaszol.
2010. máj. 17. 18:48
 8/16 anonim ***** válasza:

Szerintem csak provokál téged!

Ne írogass neki Msn-en,ha ő ír neked,teis csak félszavakban válaszolj neki!

2010. máj. 17. 19:20
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ha érdekelnéd a csajt, akkor sűrűbben írna.. 15/L
2010. máj. 17. 20:04
 10/16 anonim ***** válasza:

ha ő jelölt be, biztos akar valamit tőled...

szerintem is csak ezzel a "nem adom magam könnyen"- hadművelettel próbálja elérni, hogy érdeklődj utána.játssza az elérhetetlent...

szerintem kérdezz rá, hogy mit akar :D

2010. máj. 17. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!