Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tök furán viselkedik velem egy csaj. Mi lehet ez?
Myvip randin ő jelölt, én visszajelöltem, és felvettem msn-re. Eddig még mindig ő írt rám. És minden alkalommal eljátszotta ezt, hogy rám ír, de utána leszar. Én lököm neki a szöveget, de ő félszavakban válaszol. Van, hogy megdicséri a képem, de a válaszai előtt mindig eltelik pár perc. Elvileg az, hogy rád ír valaki, az érdeklődést jelent. Ha meg félszavakban, ritkán válaszol, az pont érdektelenséget. Akkor most mi van?
(Nem vagyok egy unalmas beszélgetőpartner, sok csajjal szoktam dumálni, jófejnek tartanak. A külsőmmel sincs probléma, helyesnek mondanak.)
lehet hogy ilyen a csaj, lehet hogy nem tetszel neki.
honnan tudjuk már ezt is? nem ismerjük a csajt és nem tudjuk a love storytokat...
Szerintem csak provokál téged!
Ne írogass neki Msn-en,ha ő ír neked,teis csak félszavakban válaszolj neki!
ha ő jelölt be, biztos akar valamit tőled...
szerintem is csak ezzel a "nem adom magam könnyen"- hadművelettel próbálja elérni, hogy érdeklődj utána.játssza az elérhetetlent...
szerintem kérdezz rá, hogy mit akar :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!