Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szerintetek miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek miért viselkedik így ez a csaj?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm akit már elég régóta ismerek, nagyon jóba vagyok velek, egyik legjobb barátom. Én többet szerettem volna, mint barátság, ezért egy pár hónapja be is számoltam neki az érzéseimről. Nagyon aranyos volt velem, de sajnos ő csak barátként tekint rám, ezért nem lett a dologból semmi :S Szerencsére ez nem érintette a barátságunkat, megbeszéltük a dolgot alaposan. Én tovább is léptem, összejöttem egy másik lánnyal. Itt kezdődik a probléma... mióta ezzel a lánnyal járok ki a baráti társaságunkkal(ahol persze ott van ez a lány is), úgy veszem észre, h nagyon féltékeny lett rá és nem túlságosan van oda a társaságáért, pedig szegény lány nem csinált semmit. Lehet mégsem vagyok számára közömbös? Vagy lehet csak, mint barát féltékeny? Pedig igyekszem nem hanyagolni őt se, de mégis a barátnőm most a legfontosabb. Ti lányok biztos tudjátok mi itt az igazság... köszi a válaszokat

F20

2010. ápr. 19. 17:58
 1/9 anonim ***** válasza:
hát lehet h csak kérette magát... vagy ha olyan akk piszkálja a csőrét h már nem kell neked és nem ő van a középpontba mást nem non tudok :D vagy kérd meg az 1ik spanod h mint "kivűlálló" kérdezze meg tőle h miért viselkedik így
2010. ápr. 19. 18:01
 2/9 anonim ***** válasza:

bocsi hogy 17F-ként válaszolok, de velem is előfordult már UGYANEZ. én vettem a bátorságot és beszélgettem vele, szerintem tedd ezt te is. vagy nem tetszik neki a csaj, és félt tőle, vagy tetszel neki. nálam az első volt, itt lehet nem ez a helyzet.

üdv.

2010. ápr. 19. 18:02
 3/9 anonim ***** válasza:

lehet hogy úgy gondolta hogy nem érez irántad semmit, aztán még is elkezdte zavarni ahogy lát titeket...

de miért nem kérdezed meg erről őt?

ha téll jó barátok vagytok akkor megtudjátok beszélni..

a kérdés az h benned ez mit változtatna?

és mi lenne a mostani kapcsolatoddal? felkavarna az a tudat h a barátod nem közömbös veled?

2010. ápr. 19. 18:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát, most magamból kell kiindulnom: Nekünk lányoknak jól esik, ha egy pasi szeret mindet, többnek érezzük magunkat, még akkor is, ha mi nem szeretjük őt. És ha azt vesszük észre, hogy a fiú már nem szeret minket, z nem esik valami yól és féltékenyek leszünk. :S nem értem, miért van ez!! Sajnos szerintem is gáz ez az egész:S Na szia, és sok szerencsét
2010. ápr. 19. 18:07
 5/9 anonim ***** válasza:

igen, mi lányok elég furcsák vagyunk.általában szeretjük ha figyelnek ránk, és ha bejön egy másik lány a képbe akkor néha úgy érezzük, már nem vagyunk olyan fontosak annak a személynek, akiknek korábban azok voltunk. inkább beszéld meg a barátnőddel, hogy a csajod mellett rá is jut időd, és ne féltékenykedjen, mert ő jön ki rosszabbul.

16/L

2010. ápr. 19. 18:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem hinném, h különösebb baja lenne ezzel a lánnyal, annyira visszafogott és csendes, egyáltalán nem egy irritáló személyiség. Azért nem beszéltem még vele erről, mert most picit haragszom rá, amiért ilyen ellenszenves volt a barátnőmmel, szóval most hanyagolom is a társaságát. Tényleg az lesz a legegyszerűbb megoldás, ha rákérdezek, csak gondoltam előtte megkérdezlek titeket is.
2010. ápr. 19. 18:17
 7/9 A kérdező kommentje:

18:03

Igen ezen már én is elgondolkoztam, h vajon mihez kezdenék, ha esetleg kiderülne, h mégis érdeklem őt :P

Természetesen még most sem közömbös számomra, de a mostani barátnőmet se akarom megbántani, mert őt is szeretem :P

2010. ápr. 19. 18:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia! nem olvastam el a többi válaszokat, nehogy befolyásoljanak.

szerintem még mindig csak barátként néz rád, csupán csak az zavarja hogy nem ö van a középpontban és tulléptél rajta.

20L

2010. ápr. 19. 19:48
 9/9 anonim ***** válasza:

adok 1 tippet nehogy elhagyd a barátnődet...( a mostanit) mert az a lány nem akar semmit ha akart volna mondta volna..

(én így már néztem be tapasztalatból beszélek) sztem azért kérdezd meg tőle de ne hagyd el a biztosat 1 bizonytalanért

17/f

2010. ápr. 19. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!