Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés lenne látni hölgyek ha a randin a férfi lyukas fogakkal jelenne meg? Ez kizáró ok lenne ha elől lenne pár lyukas foga meg foghiánya? Megígérné hogy előbb-utóbb megcsináltatja! Kizáró ok lenne?
Figyelt kérdés
2017. máj. 10. 07:51
21/23 anonim válasza:
Ne haragudj, de nálam pl ez igénytelenség kimaxolva. :(
Képtelen lennék egy hinyos fogazatú embert megcsókolni, nálam ez alapvető, hogy "rendben tartom" a számat, és ezt maximálisan elvárom a másiktól is.
22/23 anonim válasza:
Én is utálom a fogorvost, a tűt meg még annál is jobban. Viszont azért félni nem kell a fogorvoatól, talán embert még egy se ölt meg a kezelés alatt. Én nem szoktam odanézni és kész! A rossz, hiányos fog egyrész igénytelen másrész büdös! Szóval igen, kizáró ok! Inkább bírj ki 1 órát a fogorvosnál és akkor Te is megnyugodhatsz és mosolyoghatsz szégyenkezés nélkül :)
23/23 anonim válasza:
Én is csináltatom a fogaimat, el is húzódik egy ideje a munka miatt, na mindegy,lassan a végére érek. Félni nem félek,bár tény,hogy egyes helyeken elég kellemetlen érzés az injekció,de kibírható. Ha meg elzsibbadt,onnantól azt csinál jóformán,amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!