Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen érzés lenne látni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés lenne látni hölgyek ha a randin a férfi lyukas fogakkal jelenne meg? Ez kizáró ok lenne ha elől lenne pár lyukas foga meg foghiánya? Megígérné hogy előbb-utóbb megcsináltatja! Kizáró ok lenne?

Figyelt kérdés

2017. máj. 10. 07:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
4%

Imádom, amikor egyből a kocsit nézik. Ezért is járok

Corsával :D Első fokú szűrő, hogy elkerüljem azt, aki

a pénzemre hajt.

2017. máj. 10. 08:54
 12/23 anonim ***** válasza:
87%
Miért nem csináltatod meg a randi előtt? Egy fogtömés nem drága,és nem is fájdalmas. Nekem igénytelen pasi nem kellene,aki ennyi energiát nem fordít magára. Neked nem kellemetlen??
2017. máj. 10. 09:05
 13/23 A kérdező kommentje:
Nagyon félek a fogorvostól az a baj,nagyon szorongok amikor meglátom az injekciós tűt.
2017. máj. 10. 09:19
 14/23 anonim ***** válasza:
95%
Késöbb csak rosszabb lesz. De ti bezzeg mindent elvártok egy nőtől. Mit félsz,úgysem érzel semmit?
2017. máj. 10. 09:21
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez volt a bajom, de a tű még hagyján, hanem a fúró, a rezonálás. Altatásban megcsinálták. 60e ft pluszba, mindenki döntse el, megéri-e neki. És ha már altatják az embert, akkor nem csak 1 fogat csinálnak meg, hanem kb amennyit csak lehet :)
2017. máj. 10. 09:28
 16/23 anonim ***** válasza:
46%

Ha félsz egy injekciós tűtől és egy kis fúrástól, akkor mégis, hogy akarod elvárni a csajtól, hogy igazi férfiként tekintsen rád? :D

Figyelj, én 170 centis alig 50 kilós nyikhaj huszonévesként nem féltem 2 bölcsességfogamat KIOPERÁLTATNI a szájsebészeten, egy alsó metszőfogamat kihúzni és folyamatosan tömésre járni. A szájhigiénia alapvetően a legfontosabb és sosem ismerkednék olyannal, aki ezt lesz**ja vagy fél a fogorvostól, főleg, hogy a nők esetében ez még inkább kiábrándító. Szedd össze magadat!

2017. máj. 10. 09:33
 17/23 anonim ***** válasza:
60%

#16: Azért ez nem ennyire egyszerű. Ezt a félelmet nem iga-

zán lehet kontrollálni sok esetben. Vagy mondok egy egysze-

rűbb példát: elájul a vér láttán. 1 csepp vér és ott esik

össze. Ehhez nem tudod hozzászoktatni magad, mert a vér

látványa fizikális reakciót indít el a szervezetben, és

amiatt ájul el az ember.

A többi résszel egyetértek.

2017. máj. 10. 10:00
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
#17: Pedig nem kell hozzá nagyobb önkontroll, mint pl. ahhoz, hogy ne süljön el a pasi pár perc alatt szex közben. Nekem pl. korai magömlésem van mégis volt annyi lélekjelenlétem, hogy ne ájuljak el, amikor altatás nélkül vágták ki a csontdarabokat az ínyből, miközben 1 órán keresztül láttam, ahogy a kiömlő vért kis csövön keresztül szivattyúzzák ki a számból. A fájdalomról (amikor szétdarálja a csontdarabokat, mert egyben ugye nem lehet egy benőtt óriási bölcsességfogat kihúzni) meg aztán nem is mondok semmit. Na akkor ehhez képest hol van egy fogtömés? :D Vicc
2017. máj. 10. 10:17
 19/23 anonim ***** válasza:
97%

#17: Nem önkontrollról van szó. Most nem arról beszélgetünk,

hogy kibírd, hogy nem eszel meg egy csokit, ha megkívánod.

Vannak olyan emberek, akik nem bírják a fájdalmat, a vér

látványát, vagy bármit, és elájulnak. És ez nem önkontroll

kérdése. Pusztán biológia, bár tény, hogy a netes

fórumokon erről nem lehet magyar nyelven olvasni.

2017. máj. 10. 10:26
 20/23 anonim ***** válasza:
59%

Én fogorvos előtt nem alszok éjjel, kisebb pánikrohamaim vannak és előfordult h begyulladt a torkom fél órára, amíg le nem mondtam a forogrvost.

Nyugtatót kellett bevennem, mert egyszeűren nem bírtam elviselni a nyomást.

Kb 10 évig nem látott fogorvos, 8 lyukas fogam volt, csak egyik oldalon tudtam enni.

Mégis megcsináltattam az összes fogam, kihúztak és kiműtöttek két bölcsességfogat.

Pedig én (egy kiskori trauma miatt) az érzéstelenítő injekciótól is rosszul leszek és szédülök.

Szóval én tudom milyen rettegni a fogorvostól, én betegesen félek tőlük. De akkor sem hagytam elveszíteni vagy elrohadni a fogaimat.... nálam nem férfi az, aki nem tudja legyőzni a félelmét a fogorvossal szemben.

2017. máj. 10. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!