Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az a lány, akivel a fesztivál csajozás, hogyan is zajlik témában válaszolunk a srácnak?
ööö jól van :D
Tudom, hogy már szinte közhely, de Nefűrgyéle:D
még az előző, másnaposan vizsgázóshoz fűznék egy gondolatot: tavaly buli után, amiből 5:45re értem haza, 6.45kor akartam kelni. A telómon 3 percre volt állítva a szundi, de nem vettük észre (hárman aludtunk a szobámban, haverom 20. szülinapját ünnepeltük az ominózus éjszakán), majd 7:52-kor keltem, hogy jééé csörög a telefon...
Haverom délután mondta, hogy ő hallotta, de lusta volt szólni nekem:D
felkeltem, amilyen ruhát találtam, azt vettem fel(amibe buliztam) és indulás marketing zh-zni. gyalog 8 percre lakom a sulitól, 8:02kor beesek az ajtón, kidagadt szemek, alkesz-szag :D leülök az első padba, és elkezdem a zh-t.
ne kérdezd...
olyan betűkkel írtam, hogy a negyedik ember is látta mellettem. A lényeg, hogy még részegebb voltam, mint mikor lefeküdtem, de a zh 3-as lett :D
felejthetetlen volt...
Én is szeretek stílusosan késni(10-15 perc) mert úgysem érnek be a tanárok időben. Általában így van, ha nem kések.
Viszont volt olyan, hogy 3 percet késtem az egyik óráról, és mire beértem, a csoport már le is zh-ott..., persze nekem már nem engedte a drága jó Árpi bácsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!