Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz a csajozás? És milyen jeleket ad egy lány hogy szeretne veled járni?
Hy (picit hosszú de megéri elolvasni)
van egy nagy problémám.Tetszik egy lány de van barátja.
Iszonyú keveset vannak együtt de csókolóznak meg minden.
Nem szemezünk egymással de rengeteget beszélgetünk nevetünk egymással ...stb...És múlt hete rámírt msn-en ahogy bejelntkezett 1 hétig most meg nem ír és nagyon szűkszavú mostmár nem kérdez ő stb...Léeik hogy azért mert már nemszeret vagy próbára tesz??
Énis céloztam rá hogy tetszik nekem..!
És tudom lépnem kéne de nemtudom hogymondjam el neki a szemébe hogy szeretem...!Mert ő egy középpontja az osztálynak és mindig a barátnőjivel van.Kb msn-en tudunk csak dumálni / a barátnőivel nem dumálok...!
Mit tanácsoltok???
(Én most lettem 15 ő most 14...)
Szerintem sem érdekled őt. Ha meg keresne a suliban is, hogy beszélgessetek, akkor azt mondanám, hogy LEHET, hogy van esélyed. De úgy látszik nincs. Felejtsd el. Van ez így. Lesz más...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!