Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok! Felkeltené a figyelmeteket egy ilyen fiú?
A párom ideális esetben a legjobb barátom IS. Egy ilyen pasival egy jót beszélgetni nem lehet, sosem érezném magamhoz közel.
A félénkség számomra taszító, ha ezt bedobja, akkor pont az ellenkezőjét éri el, mint amit akart. Ha ez után hisztizni kezd, az dettó.
Szóval ez a "szemtelenül jóképű" legfeljebb arra elég, hogy szóbaálljak vele. De amint jobban megismertem, mehet amerre lát!
Ilyenkor az van, hogy az írásod alapján ítélünk meg a valóságban meg a külsőd alapján szokták a nők...tudod, elsőbenyomás. Amiket leírtál az úgy összességében azt a képet adja, hogy nagyon labilis és gyerekes személyiség vagy és az ennyire szélsőséges kettőség taszítja a nőket. Figyelemhiány miatt hisztizel? Komoly? Senki se értékelne egy gyertyafényes vacsorát miután durva szavakkal illetted.
A kérdésre válaszolva, nem, nem keltené fel a figyelmem. A nőknek férfi kell, nem egy nagy gyerek akit nevelni és pátyolgatni kell amikor rájön az ötperc.
"Szemtelenül jóképű, viszont nehezen nyílik meg, nem könnyen mutatja ki az érzéseit."
Pont ilyen pasival ismerkedek most és nem tudom eldönteni, hogy tényleg nehezen nyílik meg, vagy játszmázik(tehát direkt nem nyílik meg) és csak szexre megy. Nem szeretem, ha egy pasi nem tudja a tudomásomra juttatni, hogy mit érez vagy hogy fontos vagyok neki, mert addig én sem tudok megnyílni, amíg az ő érzéseiben nem vagyok biztos. Szóval nálam már csak emiatt sem működne, a másik a "bepöccenős, káromkodós" dolog.
Azzal az emberrel már baj van, aki E/3.-ban beszél magáról.
a hisztis embereket nem bírom, kínlódjon velük az, akinek van hozzá energiája. Velem ne csapkolódjon meg dühöngjön senki.
"Néha a félénkség látszatát ölti magára, hogy figyelmet csikarjon ki belőletek" - mert máshogy nem tud?
"és ha ti nem reagáltok hamar bepöccen" - utoljára óvodás koromban pöccentem be hamar, mert nem figyeltek rám, amikot hisztiztem. Azóta megtanultam kezelni az indulataimat, mint minden normális felnőtt, kiforrt személyiséggel rendelkező ember.
"dühe pillanatok alatt lecsitul és egyből megmutatkozik az érzékenyebbik énje" - keressen szakembert.
Soha nem kéne ilyen ijesztő, akaszkodó, gyerekes ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!