Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves lányok! Felkeltené a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lányok! Felkeltené a figyelmeteket egy ilyen fiú?

Figyelt kérdés
Aki szemtelenül jóképű, viszont nehezen nyílik meg, nem könnyen mutatja ki az érzéseit, úgy is mondhatnám nem a szavak embere. Néha a félénkség látszatát ölti magára, hogy figyelmet csikarjon ki belőletek és ha ti nem reagáltok hamar bepöccen, durva szavakat is mond, de nem vészes, mert dühe pillanatok alatt lecsitul és egyből megmutatkozik az érzékenyebbik énje. Mind emellett gyakran tudomásotokra hozza, hogy nagyon kanOs, kicsit az ösztönei rabja. Egyébként hűséges és nagyon tud szeretni és védelmezni. Nagyvonalú gáláns partner akitől nem állnak messze a romantikus gesztusok pl. gyertyafényes vacsora, csokor virág, ajándékok. A klasszikus nőt keresi, akit tenyerén hordozhat.

2017. máj. 8. 14:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nem kell szemtelenül jóképűnek lennie elég, ha a személyisége meg fog valakinek. A leírtak alapján a dührohamokon meg az "ösztönei rabságán" kívül talán a többivel nincs gond de ezt persze embere válogatja.
2017. máj. 8. 14:52
 12/28 A kérdező kommentje:
Régen sokat bántották a nők, megcsalták, szemétkedtek vele mielőtt megszépült, azért ilyen a viselkedése. Ez lemaradt.
2017. máj. 8. 14:55
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

A párom ideális esetben a legjobb barátom IS. Egy ilyen pasival egy jót beszélgetni nem lehet, sosem érezném magamhoz közel.

A félénkség számomra taszító, ha ezt bedobja, akkor pont az ellenkezőjét éri el, mint amit akart. Ha ez után hisztizni kezd, az dettó.

Szóval ez a "szemtelenül jóképű" legfeljebb arra elég, hogy szóbaálljak vele. De amint jobban megismertem, mehet amerre lát!

2017. máj. 8. 14:56
 14/28 anonim ***** válasza:
Szerintem sok mindenkivel történt ez meg kérdező, de attól még nem szabad erőszakossá válni.
2017. máj. 8. 15:01
 15/28 A kérdező kommentje:
Nem akarattal történik csak a rossz beidegződés miatt. Nem itt keresek barátnőt nincs rá szükségem, mindig a nők írnak rám. :D és ahhoz képest, hogy itt azt kapom, hogy nem kéne, meg fúúj, a gyakorlat sajnos teljesen mást mutat. Na ilyenkor mi van?
2017. máj. 8. 15:06
 16/28 anonim ***** válasza:

Ilyenkor az van, hogy az írásod alapján ítélünk meg a valóságban meg a külsőd alapján szokták a nők...tudod, elsőbenyomás. Amiket leírtál az úgy összességében azt a képet adja, hogy nagyon labilis és gyerekes személyiség vagy és az ennyire szélsőséges kettőség taszítja a nőket. Figyelemhiány miatt hisztizel? Komoly? Senki se értékelne egy gyertyafényes vacsorát miután durva szavakkal illetted.

A kérdésre válaszolva, nem, nem keltené fel a figyelmem. A nőknek férfi kell, nem egy nagy gyerek akit nevelni és pátyolgatni kell amikor rájön az ötperc.

2017. máj. 8. 15:14
 17/28 anonim ***** válasza:

"Szemtelenül jóképű, viszont nehezen nyílik meg, nem könnyen mutatja ki az érzéseit."

Pont ilyen pasival ismerkedek most és nem tudom eldönteni, hogy tényleg nehezen nyílik meg, vagy játszmázik(tehát direkt nem nyílik meg) és csak szexre megy. Nem szeretem, ha egy pasi nem tudja a tudomásomra juttatni, hogy mit érez vagy hogy fontos vagyok neki, mert addig én sem tudok megnyílni, amíg az ő érzéseiben nem vagyok biztos. Szóval nálam már csak emiatt sem működne, a másik a "bepöccenős, káromkodós" dolog.

2017. máj. 8. 15:31
 18/28 anonim ***** válasza:

Azzal az emberrel már baj van, aki E/3.-ban beszél magáról.

a hisztis embereket nem bírom, kínlódjon velük az, akinek van hozzá energiája. Velem ne csapkolódjon meg dühöngjön senki.

2017. máj. 8. 16:28
 19/28 anonim ***** válasza:

"Néha a félénkség látszatát ölti magára, hogy figyelmet csikarjon ki belőletek" - mert máshogy nem tud?

"és ha ti nem reagáltok hamar bepöccen" - utoljára óvodás koromban pöccentem be hamar, mert nem figyeltek rám, amikot hisztiztem. Azóta megtanultam kezelni az indulataimat, mint minden normális felnőtt, kiforrt személyiséggel rendelkező ember.

"dühe pillanatok alatt lecsitul és egyből megmutatkozik az érzékenyebbik énje" - keressen szakembert.

Soha nem kéne ilyen ijesztő, akaszkodó, gyerekes ember.

2017. máj. 8. 16:37
 20/28 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, ha a nők tapadnak rád, mint nyári zivatar után a ruha, és tudod is. Miért van szükséged a gyakorin a kérdésedet olvasó hölgyek válaszára úgy, hogy nem is tudjuk, hogy kicsoda vagy.
2017. máj. 8. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!