Lányok! Milyen lenne illetve mit tartalmazna számotokra az a szöveg, mondat, vagy leírás az első levél alkalmával, amivel IGAZÁN FELKELTENÉ A FIGYELMETEKET a kezdeményező fiú?
Szia Peti vagyok, nagyon kedves lánynak tűnsz, lenne kedved meginni velem egyszer egy kávét?
Egyszerű, de szerintem nem kell túlbonyolítani :) Hajrá :)
utolsóéval értek egyet.
én sem tudtam mit kezdeni ezzel a "szimpatikusnak tűnsz" témával, mert ha egy nap kapsz százat, akkor elvész a jellege.
mint egy fotó vagy egy jó önéletrajz.
vmiért egyedinek kell lennie, h odakapjam a fejem rá.
4. hozzászóló:
Az ötlet nagyon jó, csak azért az ismeretlenből (netes társkeresés) szerintem Te sem fogadnál olyan nagyon pozitívan egy ilyen kérdést, az első bemutatkozó levélben. Jól gondolom?
Egy félig meddig társkereső oldalon az alkatomhoz nem average-t írtam, hanem curvy-t.
Ezzel kapcsolatban jött egy levél, miszerint, ha én curvy vagyok, akkor ő a pápa.
ennek 9 hónapja, én még mindig curvy vagyok, ő továbbra sem pápa, viszont boldogok vagyunk egymással.
Szerintem ha van valami különleges a külsejében és azt te megjegyzed, az jó.
Pl.: feltűnő göndör hajú lánynak: Gyönyörű hajad van.
De nekem az is bejön mint a 4#esnek a hülyeségek:D Még egy társkereső oldalon is bejönne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!