Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért állítják PÁRHUZAMBA a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítják PÁRHUZAMBA a nők 20as éveit a férfiak 30as éveivel?

Figyelt kérdés

A nőknek a testi szépségük 20as éveik elején tetőzik.

A legtöbb nőnek nem kell SEMMIT sem tenni azért, hogy vonzóak legyenek, mellük megnő magától, a genetikájuk kialakitja azt a külsőt, amivel könnyen jutnak szexhez.

Ezzel képesek EGYESEK párhuzamba állitani a férfiak 30-as (esetleg 40es) éveit, ahol már a pasik is érnek annyit a szexpiacon mint a lányok fiatalon :(

Csak éppen a pasiknak DOLGOZNI kell azért, hogy 30as éveikben befussanak, sikeresek legyenek. Ha nem csinálok semmit, akkor nem leszek automatikusan vonzó a nőknek ahogy elérem a kort.

ÉS EZ NEM FER

2017. máj. 7. 19:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert a nőknek nem elsődleges a dugás azért irigykedsz rájuk, mert sajnos neked meg az.

Erről ki tehet? Mert a nők nem az biztos, hogy máshogy vannak kalibrálva.

2017. máj. 7. 21:00
 12/26 A kérdező kommentje:

van sok csaj, aki nem riherong stilusu mégis szeret szexelni és él a lehetőségeivel...

pl van egy ismerös (nekem is megvolt) 21 évesen már 10 fiuval volt...

én meg 100x annyi küzdelem árán 28 évesen 22 nővel..

2017. máj. 7. 21:06
 13/26 anonim ***** válasza:
91%
Marhaságokat írsz,pont a férfiaknak nem kell tenniük semmit sem azért hogy jól nézzenek ki fiatalon,elég ha nincsenek elhízva,akkor már szép,feszes a testük.Egy nő hiába nincs elhízva,attól még simán lehet narancsbőrös és löttyedt tizen-huszonévesen is.A férfiak is fiatalon érnek a legtöbbet a szexpiacon,mikor még jóképűek,feszesek,nem 30,40 felett.
2017. máj. 7. 21:10
 14/26 anonim ***** válasza:
Akkor meg mit sírsz? Mikor egy gyönyörű nővel szexeltem, nem azon keseregtem közben, hogy hányan utasítottak el korábban vagy mennyit kellett tennem ezért.
2017. máj. 7. 21:10
 15/26 A kérdező kommentje:
hát én meg képzeld igen...ja de én nem szexeltem gyönyörü nővel sosem.
2017. máj. 7. 21:14
 16/26 anonim ***** válasza:
94%
Neked sem gyönyorű, sem átlagos nő nem való, mert egy tipikus, béna, negatív gondolkodású, buta ember vagy. Nem megbántani akarlak, de olvasd már vissza amiket írtál. Ebben mi a vonzó? Semmi mélység nincs benned, úgy beszélsz az emberekről, mintha húsdarabok lennének.
2017. máj. 7. 21:19
 17/26 A kérdező kommentje:
ÉS? velem nem igy bánnak a nők tán?
2017. máj. 7. 21:21
 18/26 A kérdező kommentje:

jöttek már azzal, hogy ronda vagyok, hogy egyedül halok meg hogy szüz maradok, hogy semmi szeretni való nincsen bennem

ezzel szemben mdingi belémszeretnek olyan lányok, akik meg a "CSAK KEDVES" fiuknak sosem jönnének össze minden kedvességük ellenére sem.

2017. máj. 7. 21:24
 19/26 anonim ***** válasza:
Erre gondoltam én is 16. Meg mintha valami verseny lenne, úgy ír róla. Kinek volt több? Na és a minőség az hol marad? Maradandó élményt adott vagy csak a trófeagyűjtés a cél.
2017. máj. 7. 21:24
 20/26 A kérdező kommentje:
nekem az volt a cél, hogy legyen valami kis minimális nemi életem...
2017. máj. 7. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!