Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért állítják PÁRHUZAMBA a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítják PÁRHUZAMBA a nők 20as éveit a férfiak 30as éveivel?

Figyelt kérdés

A nőknek a testi szépségük 20as éveik elején tetőzik.

A legtöbb nőnek nem kell SEMMIT sem tenni azért, hogy vonzóak legyenek, mellük megnő magától, a genetikájuk kialakitja azt a külsőt, amivel könnyen jutnak szexhez.

Ezzel képesek EGYESEK párhuzamba állitani a férfiak 30-as (esetleg 40es) éveit, ahol már a pasik is érnek annyit a szexpiacon mint a lányok fiatalon :(

Csak éppen a pasiknak DOLGOZNI kell azért, hogy 30as éveikben befussanak, sikeresek legyenek. Ha nem csinálok semmit, akkor nem leszek automatikusan vonzó a nőknek ahogy elérem a kort.

ÉS EZ NEM FER

2017. máj. 7. 19:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
57%

Elárulom neked, a legtobb 30-as pasi kopaszodik , hajasodik, tipikus aputest lesz.

És kisapam, a no is tanúk és dolgozik, ha karriert akár, és nem egy lúzerek pulyat nevelni csak.

Napi siram, csak a szokásos.

2017. máj. 7. 20:06
 2/26 anonim ***** válasza:
60%
Bocsánat, az autokorrekt megtette a magáét, de pipa lettem ettől az ostoba kérdésről.
2017. máj. 7. 20:08
 3/26 anonim ***** válasza:
62%

Ki mondta neked, hogy az élet igazságos?

Kisujj is megmondta a Trónok harcában :D

[link]

2017. máj. 7. 20:09
 4/26 anonim ***** válasza:
82%

Mert nem beszakadtmejjű informatikusnak lett kitalálva az ember.

"Ha nem csinálok semmit, akkor nem leszek automatikusan vonzó a nőknek ahogy elérem a kort."

Nézz meg egy dokumentumfilmet, ahol természeti népek vannak bemutatva. Egész jó testük van, pedig a létfenntartáson kívül nem csinálnak semmit. ;)

30/f

2017. máj. 7. 20:23
 5/26 anonim ***** válasza:
70%

Ez kb. olyan, mintha én azt írnám, hogy:

A legtöbb férfinak nem kell SEMMIT sem tenni azért, hogy vonzóak legyenek, a farkuk megnő magától, a genetikájuk kialakítja azt a külsőt, amivel vonzóvá válnak a nők szemében, és könnyen jutnak szexhez.

Még valami: ha 30 feletti nő létemre "nem csinálok semmit" - nem csinálnék semmit, akkor nem csak, hogy nem lenne esélyem egy normális párkapcsolatra egy minden szempontból átlagos férfival sem, de pont ugyanúgy nem lenne hol laknom és mit ennem, mint egy férfinak.

Se kevesebbet nem kellett tanulnom, se kevesebbet nem kell dolgoznom nőként, mint egy férfinak ugyanabban a munkakörben, ugyanazért a fizetésért.

2017. máj. 7. 20:37
 6/26 A kérdező kommentje:

"A legtöbb férfinak nem kell SEMMIT sem tenni azért, hogy vonzóak legyenek, a farkuk megnő magától, a genetikájuk kialakítja azt a külsőt, amivel vonzóvá válnak a nők szemében, és könnyen jutnak szexhez."

MÁR AKINEK...egy átlagos külsejü pasi nem nagoyn kell a nőknek (az átlagos alatt nem a nők által átlagost értem, mert az már átlag feletti)

egy átlagos nő meg simán dughat önmagához képest sokkal jobban kinéző pasival...viszont egy átlagos pasi csak álmodhat szép nőkről.

Ingyen kinőtt csecsekkel el lehet adni sok midnent, de péniszre nem igazán kiváncsiak az emberek.

2017. máj. 7. 20:47
 7/26 A kérdező kommentje:

ha egy 30as nő gagyi munkát csinál, akkor is dughat

de egy luzer pasi senkinek sem kell, ha nem is néz ki jól

2017. máj. 7. 20:49
 8/26 anonim ***** válasza:
76%
"amivel könnyen jutnak szexhez" sose akartam random szexet, akkor én megszívtam nőként? Ekkora phaszságot...
2017. máj. 7. 20:53
 9/26 anonim ***** válasza:
88%

Amelyik pasi húszas éveiben nem kívánatos az 30-40 felett is csak akkor lesz az ha meggazdagszik, de akkor tulajdonképpen a pénzre fog csak nedvesedni a csaj. Amelyik 30 felett külsőleg is vonzó az valószínű fiatalon is az volt. Kivéve ha mondjuk kövér volt és csak későn fogyott le stb.

De ha már arról beszélünk hogy mi fair meg mi nem, akkor az szted fair hogy egy nő 30 felé konkrétan lehúzhatja a rolót? Mert a mai társadalom szemében onnantól kezd öreg lenni, kevésbé vonzó, mert mindenkinek a 20 éves kell, és ezt folyton éreztetik vele, keserves évtizedek állnak még előtte. Míg egy pasi csak érik ugye nem öregszik kb 45 éves koráig. Szóval ne sajnáld már azt pár évet szegény nőktől amíg nők lehetnek.

2017. máj. 7. 20:56
 10/26 A kérdező kommentje:
hát bocs de velem a 30as nők se dugnak, azoknak se vagyok elég jo
2017. máj. 7. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!