Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Észrevettétek, hogy minél csúnyább egy pasi annál jobb nőt akar?
ez egy sokkal bonyolultabb kérdés, valójában én se vagyok egy szép fiú, mégis modellek nedvesednek tőlem, egyszerűen csak azért meg olyan a kisugárzásom mintha én lennék George Clooney. Valószínűleg akik veletek kezdenek a csúnyább pasik ők helyettetek, saját magukkal hitették el h ők George Clooney. :) A másik meg az h a csajozás alapszabály: Ha csajozol akkor a hely legjobb nőjével kezd.
Ilyen egyszerű ez.
Ki ahogy gondolja. :n sem vagyok egy nagy szám csaj, és nem is akarok George Cloneyt de azért ne kopaszodjon s 120 cm...;))
Én is így veszem észre, hogy egy pasi minél rondább, annál nagyképűbb, és annál jobb csajokat akar. Ráadásul még pofátlanok is a végtelenségig. nem értem ez miért van de talán ezzel magyarázzák, hogy nekik miért nincs barátnőjük. Hát azért mert őket mindig lerázzák szegények....Jol kéne válogatni.
"a hely legjobb nőjével kezd"
Oké, a nőnek meg a legjobb pasi kell, nem a legrondább:)
Érdekes, de ha van egy helyes átlagos fiú (nem szépfiú és nem macsó)az nem nyomul a nőkre, hanem választ egy átlagos vagy csúnya lányt. Szóval akkor a jó pasiknak jó az átlagos normál lány, akkor a nagyon rondák mit akarnak ezzel kompenzálni?
Drága, miért érném be egy átlagos, csúnya lánnyal ha megtudom szerezni a nem éppen szép pofámmal a legjobbat is? A helyes átlagos fiú meg béna h beéri egy átlagos, csúnya nővel. Egyébként a szépség fogalma mindenkinél más, szóval most lehet h nekem ti vagytok a rondák, vagy éppen nektek én vagyok a jó pasi. Szóval ez is csak ízlés kérdése...lehet egy másik csajnak az a ronda pasi a herceg fehér lovon. értitek. :)
Vagy ha ti arra gondoltok csúnya pasi alatt h igénytelen, zsíros hajú, büdös szájú, lekajált pulcsis gyökér, akkor ez esettben egyetértünk. Azt én is észrevettem. :):D Viszont nem kell ezen felháborodni, nekünk is le kell koptatni az igénytelen ribiket, az is elég kínos nekünk is.
18:29
mi az az igénytelen ribi?
A plázacicák nem igénytelenek...vagy a főúton álló kiégett prostikra gondolsz? Akik ápolatlanok, és lukas a harisnyájuk?
Mi az hogy nem az ő súlycsoportja?
Attól még ha ti egy férfit rondának találtok attól egy olyan nő akit szépnek találtok gondolhatja úgy hogy vonzó és jó pasi.Mindenkinek más a szép, ne erőltessétek rá a szemléletmódotokat másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!