Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Észrevettétek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Észrevettétek, hogy minél csúnyább egy pasi annál jobb nőt akar?

Figyelt kérdés
Ez miért van?
2010. máj. 15. 19:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

igen én is észre vettem ,volt már nálam h csúnya pasi akart velem ismerkedni.

XD

22/L

2010. máj. 15. 20:00
 12/29 anonim ***** válasza:
43%

20:00-ásnak

az nem lehet hogy pont a saját súlycsoportjába keresgélt és te vagy kicsit elszállva magadtól? ;)

no offense

2010. máj. 15. 20:52
 13/29 anonim ***** válasza:
egyetértek az előttem szólóval, kicsit nagyképűen hangzott... dehát te tudod mondjuk, hogy hogy nézel kixD
2010. máj. 15. 22:05
 14/29 anonim ***** válasza:

20:00 as vagyok.

Nem azért írtam, h nagyképű legyek mások előtt,csak tapasztalatból mondtam,h nálam is megesett.

Kérdezed, én hogy nézzek ki,hát férfiaktól azt hallom h én szép nő vagyok. Én nem szeretem ,ha csak külsőm miatt van velem.

2010. máj. 16. 00:27
 15/29 anonim ***** válasza:

jah és egy átlagos pasival is járnék.nekem nem az a fontos,h egy helyes pasi legyen közelemben.

nekem a belső tulajdonság a lényeg..külsője pedig ápolt legyen és ne hanyagoljon magát.

Nálam az a nagyon csúnya aki ápolatlan és hülye.

megint 20:00as :)

2010. máj. 16. 00:34
 16/29 anonim válasza:

igen ezt én is észre vettem

volt egy fiú (iszonyú ronda volt) és bepróbálkozott még van olyan amikor most is bepróbálkozik...

nem tudom miért csinálják lehet azt hiszik van esélyük

meg gondolom akiket ismernek még bíztatják is őket hogy tuti jó lesz meg hogy ők nem is rondák

2010. máj. 16. 10:08
 17/29 A kérdező kommentje:

Ez így van. Én az átlagos fiúkat bírom, tehát nem az a baj. De ha valaki seggig érő kopaszodással 30 éves és 60-nak néz ki, 165 cm-rel, görbe lábakkal,pocakkal, csúnya öltözékkel és erőszakos ragaszkodással nyomul rám...hát nem igaz, hogy vagyok annyira csúnya. Sem kövér nem vagyok, sem csúnya arcú.

És amikor nemet mondok, akkor a kis fingdugasz kioktat, hogy "na majd lejjebb adom úgyis, meg átlagos vagyok...stb. dumával még engem akar lealázni.

Na, olyankor gondolom azt, hogy ezek hol élnek? És miért nem adja le ő lejjebb? (pl. egy dagadt nőre...mert az ne tetszik nekik...).

2010. máj. 17. 16:44
 18/29 anonim ***** válasza:
mindenki szép párt szeretne magának-mégha csúnya is:S de igaz.
2010. máj. 17. 16:46
 19/29 anonim ***** válasza:
28%

És azt is észrevettétek, hogy minél jobban néz ki egy nő annál s*gghülyébb? Sőt még anélkül is tud síkhülye lenni hogy jól néz ki, és mégis nagyra van magától!

Jajjj gyerekek, ez most akkor hogy van?

2010. máj. 17. 16:53
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
baszod, itt minden lány ennyire dögös és felső kategóriás? azt megnézném... sztem veletek is van egy "kis" ego gond... -.-"
2010. máj. 17. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!