Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit vegyek fel első randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek fel első randira?

Figyelt kérdés
Már voltam más pasikkal több randin is de igazából nem érdekelt mit veszek fel mert azt monták mindenben csinos vagyok .de most van egy új pasi és neki tényleg szeretném ha csinosnak lásson!vékony alkat vagyok.18L
2010. máj. 15. 17:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
hát nemkéne:D
2010. máj. 15. 17:51
 12/16 anonim ***** válasza:
vagy ellopják neki, vagy beleesik a dunába:D akkor milesz? :P előzö vagyok még mindig 17F :D
2010. máj. 15. 17:54
 13/16 A kérdező kommentje:
messzelakok a dunától :D ő is:D
2010. máj. 15. 18:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Itt mindenki azthiszi,hogy mindenki pesti, tök gáz... :/

Amúgy szerintem egy egyszerű farmer és egy poló elég, annyira nemkell kicsipni, és ha ezek közül szépen válogatsz is csinos tudsz lenni!

2010. máj. 15. 18:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha jó idő van akkor a bőrhatású cica nacit hosszított felsővel + magas sarkú , a cica nacira miniszoknya vagy egy rövid gatya és egy poló , ha rossz idő akkor egy csőgatya poló öv és a magas sarkú is jóó és egy rövidebb pulcsi , de ne öltözkögy túl kihívoan =)
2010. máj. 15. 18:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Nincs hideg pólóhoz?:D
2010. máj. 15. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!