Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám az előnyömre fordítani ezt a kínos szituációt?
Egy cégnek volt felém elmaradása, és ott dolgozik egy irodista csaj, kicsit kikeltem magamból sokadjára sem kaptam meg pénzt. És azt mondtam hogy hazudott, majd mondta hogy ő neki ezt mondták, meg hogy XY csinálja ezt.
Amúgy tetszik is a lány, de most nálam ez onnantól lenne fontos ha rendezi a cég az anyagiakat, és nem is leszünk kapcsolatban.
Most így ebben a szituban egy csaj milyennek találja a férfit? Bunkónak, arrogánsnak vagy inkább határozottnak, aki nem hagyja magát?
És mégis ez után hogyan kellene közelednem felé?
Szerintem nem rajta kellett volna levezetni a dühöd, az lett volna az intelligens hozzáállás. Jól értem, hogy a cégének a tartozásából akarsz előny kovácsolni, hogy ő kényelmetlenül érezze magát emiatt és ezért inkább igent mondjon? Én ezek után biztos nem mennék el veled randizni, örülnék, hogy többet nem látlak.
22/L
pont fordítva nagyokos :D
inkább az elnézést kérésem szándéka lenne ez
Nem a kiscsaj tehet róla, és ha engem olyan miatt, maihez semmi közöm hazugnak neveztél volna, a büdös életben nem akarnálak látni.
De ha rosszabb pillanatomban kapsz el, négyszemközt, munkaidőn kívül bizony meg is mondom a szemedbe, hogy mi vagy.
LOL
Kikelsz magadból, teljesen igazságtalanul hazugnak nevezed, és most abban reménykedsz, hogy összejöttök talán? Ez komoly?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!