Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy várják el a pasik egy lánytól hogy 2-3 szexpartnere legyen előttük, ha pl ők maguk is egyéjszakásra utaznak?
Olvastam egy ilyet, hogy szerintük egy nőnek ez lenne ideális. De annyira nem értem, mert én mindig úgy járok, hogyha lefekszem egy sráccal, utána offol. Ha meg nem tenném, ott hagy.
Ez persze nem az, hogy akarkivel megteszem, csak akitől tényleg remélek valamit. Aztán megtörténik és Hello.
Így hogy lehetne ezt tartani, hogy ennyi partner legyen?
Szerintem sehogy..
Ilyenkor feltételezzük, hogy gerinces férfiakkal hoz össze a sors és korrekten megmondják, ha csak erre vágynak.
Viszont úgy vettem észre, hogy ha egy férfi ezt így kimondja akkor még azok a lányok is lelépnek akik valójában ugyanúgy alkalmi vagy szexkapcsolatot akarnak. :D
Tehát marad az, hogy feltételezzük, hogy jó emberismerő vagy és mondjuk az ötödik ilyen eset után kattan valami benned, hogy talán rossz férfiak után mész.
Nem az a lényeg, hogy 2-3 partner legyen, ez baromság.
Ennyi erővel már az oviban le kellene foglalni a nőket.
Az a lényeg, hogy válogassa meg, kivel és milyen módon
fekszik össze. Legalábbis szerintem.
2-3 partner nem, inkább csak annyi, hogy alapvetően ne az alkalmiak járjanak a fejében. De ezt magamtól is elvárom, nekem is 6 partnerem volt 23 éves koromra, hét év alatt.
Sosem volt még egyéjszakásom, de például szexeltem már első randin (viszont azzal a csajjal is fél évig összejártunk) és mondom, a 7 év alatt 6 partnert nem tartom soknak, volt abban 2,5 éves kapcsolat is.
Na ott pl elkerekedett a szemem, amikor egy 20 éves csaj mondta a néhányadik randin, hogy neki én lennék majd a nyolcadik. Megdugtam őt nyilván (óvszerben) aztán, mert csinos volt, de ott már így nem tudtam volna mást elképzelni. Akkor inkább hazudjon már: Kegyes hazugság lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!