Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az normális, ha ez a srác a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha ez a srác a magasságom miatt nem akar velem randizni? (23/L)

Figyelt kérdés

Egyfolytában írogatott egy Pesti srác(én Győri vagyok)

És mindenáron találkozni akart, meg mondta, hogy milyen gyönyörű vagyok.

Csomót beszélgettünk, és végül az lett belőle, hogy egy közös ismerőssel összefutott Pesten, akitől megkérdezte milyen magas is vagyok. Mondta, ez az ismerős, hogy nagyon kicsi vagyok és erre ő azt felete, hogy akkor nem kellek neki, mert ő 196 cm, szóval mellé mindenképp magas nő dukál.

Azóta nem ír vissza, mert elkönyvelte, hogy egy törpe vagyok.

Megjegyzem 168 cm vagyok, szóval a közös ismerőstől (egy fiú akinek szintén tetszem) nagyon rendes volt, hogy letörpézett.

Ilyen van komolyan?

Ez mi?

2017. máj. 3. 18:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
49%
Joga van válogatni. Mondjuk nekem nem lenne bajom egy 168 centis nővel a magam 190 centijéhez. Egyéne válogatja.
2017. máj. 3. 18:49
 12/25 A kérdező kommentje:

Magasabbak az elvarasai kulso teren?

Az elozo baratnoje peldaul nagyon nem volt szep, de magasabb volt mint én kemény 6 centivel. Komoly

2017. máj. 3. 19:01
 13/25 anonim ***** válasza:
46%
Vagy csak szerinted nem volt szép, de neki tetszett. A nők más szemmel nézik a nőket mint a férfiak. Például műkörmök mindenféle festéssel. Melyik férfinak tetszenek a műkörmök? Egyiknek se. Csak a nőknek tetszenek.
2017. máj. 3. 19:04
 14/25 anonim ***** válasza:
173cm 54F
2017. máj. 3. 19:24
 15/25 anonim ***** válasza:
63%
Gyorstanács: nem vagy törpe, sz..rjál rá, majd jön jobb.
2017. máj. 3. 19:27
 16/25 anonim ***** válasza:
16%
igen normális, nem dől össze a világ, 1 hét és már más srác ágyában fogsz feküdni, szóval ne sajnáltasd magad!
2017. máj. 3. 19:28
 17/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a 168 centi inkább a magashoz áll közelebb mint az alacsonyhoz... Ha azt vesszük hogy a magyar átlag kb 163 centi.
2017. máj. 3. 19:34
 18/25 anonim ***** válasza:
74%
Most ha neki nem tetszenek az alacsonyabb lányok, akkor nem fog olyannal randizni. Ennyi, lépj tovább, találsz majd mást. Nekem meg a túl magas pasik nem tetszenek, nem vagyunk egyformák.
2017. máj. 3. 19:39
 19/25 anonim ***** válasza:
17%
Na mi van, megtapasztaltad a másik oldalt? :D Szegény kisjány, egyszer át kellett élnie, ami egy csomó srácnál totál megszokott. Még könnyet is ejtek érted mindjárt.
2017. máj. 3. 20:44
 20/25 anonim ***** válasza:
Nézd, én 190 cm magas vagyok, és 168 cm már a kényelmes magasságkülönbségen túl van hozzám viszonyítva, szinte csak tűsarokban nem, ezért nem is kezdeményezek ilyen magasságú lányoknál. (Ő meg 196) Csak hát jóformán így nincs kinél kezdeményeznem. (P.S. Igen, tudom, hogy az én hibám, és igen, attól még emberszámba veszem a nálam alacsonyabbakat.)
2017. máj. 3. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!