Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti megkérdeznétek kerekperec,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megkérdeznétek kerekperec, hogy akkor most hányadán állunk?

Figyelt kérdés
Pár hete ismerkedünk, találkozások alkalmával nagyon jókat beszélgetünk, sosem mondott le találkozót és mindig ő hívott el. Állítása szerint komolyat is akar. Viszont, mikor nem találkozunk(akár 1 hét), van, hogy egész nap nem ír, csak este, vagy én írok rá, pedig nincs sok dolga, suliba sem kell sokat járnia(egyetem). Ez engem nagyon elbizonytalanít, mert általában, ha egy pasit nagyon érdeklek, az folyton keres. Szerintetek mondjam meg neki, hogy engem ez elbizonytalanít? Nem szeretek őrlődni és nem tudni, hogy most akkor mivan...

2017. máj. 1. 10:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá, ne agyalj ezen, mert végül olyan dolgokat fogsz beleképzelni, amik nincsenek. Amúgy meg hozzászoktál, hogy keresnek mindig, lehet ő más típus, és amikor nem keres, dolga is van. Ha rákérdezel, abból baj nem lehet. 27/f
2017. máj. 1. 11:03
 2/13 A kérdező kommentje:
#1 igen, meg az is probléma, hogy amíg nem érzem biztosan, hogy bízhatok benne, tényleg érdeklem stb, addig nem fogok tudni megnyílni sem. És akkor nem jutunk egyről a kettőre...
2017. máj. 1. 11:04
 3/13 anonim ***** válasza:
Párom a második randin rákérdezett kerek- perec, hogy el tudok-e vele többet is képzelni. Szerintem jó dolog az őszinteség
2017. máj. 1. 11:05
 4/13 anonim ***** válasza:
Neharagudj, de saját tapasztalat: akinek nagyon kellettem az mindig jött. Attól mindig kaptam egy jó reggelt, vagy mizu üzenetet, aki szexre hajtott, vagy kevésbé számítottam neki, az tojt rám, és örülhettem ha megdob este egy üzenettel. Ilyennel végképp nem lehet előrehaladni. Kérdezz rá, hogy most mivan, ennyi idő alatt tudnia kell a másiknak is, h mit akar.
2017. máj. 1. 11:06
 5/13 A kérdező kommentje:
#4 tudom, én is azért bizonytalankodok, mert nem hiszem el, hogy ha egy pasinak tényleg kellek, az ne teperne egy kicsit jobban. Na majd kiderül.
2017. máj. 1. 11:08
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

"Ez engem nagyon elbizonytalanít, mert általában, ha egy pasit nagyon érdeklek, az folyton keres."

Lehet, hogy ezt ő is így gondolja, és már unja, hogy folyton ő "koslat" utánad.

Egyébként meg persze, ha valami zavar, azt meg kell beszélni, kommunikáció nélkül nem működik egy kapcsolat.

2017. máj. 1. 11:10
 7/13 A kérdező kommentje:
#6 nem folyton ő koslat, én is rá szoktam írni, de nekem akkor is kell, hogy ő akarjon jobban. Legalábbis az elején. Elvégre, ő a férfi.
2017. máj. 1. 11:11
 8/13 anonim ***** válasza:
53%
#5 Miért kéne tepernie? Te nem akarod ugyanannyira ezt a kapcsolatot? Ne nézd már hülyének a srácot, lehet ő nem az a fajta, akivel kényed kedved szerint játszadozol. Ha van egy kis esze, keres olyan lányt, aki nem játssza az elérhetetlen hercegp*csát, te meg keress olyan pasit, akit csicskáztathatsz.
2017. máj. 1. 11:14
 9/13 A kérdező kommentje:
#8 azért, amit írtam. Hogy érezzem, hogy tényleg érdeklem. A teperést ne úgy értsd, hogy éjjel-nappal hívogasson és szerenádozzon az ablak alatt, amíg én magasról szarok rá. Csak egyszerűen írjon gyakrabban, vagy ilyesmi, mert nekem ez így kevés.
2017. máj. 1. 11:27
 10/13 anonim ***** válasza:
50%

Az ismerkedési szakasz többek között erre is alkalmas, hogy kiderüljön, megfelel-e neked az, amit a másik nyújtani tud. A jelek szerint nem. És tökmindegy, hogy miért nem, hogy nem érdekled eléggé, vagy hogy neki ilyen a stílusa: nem érzed benne jól magad és kész. Azt ne várd, hogy változzon a kedvedért, mert max. ideig-óráig működhet a dolog.

Szerintem itt egész egyszerűen annyiról van szó, hogy pár hét alatt az derült ki, hogy nem vagytok egymáshoz valók. Örülj neki, hogy viszonylag hamar...

2017. máj. 1. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!