Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megkérdeznétek a másikat, hogy hová menne szívesen randi alkalmából?
C,
Emlékszem koliban elment a csaj egy fiúval randizni. Nagy dolog volt, mert a lánynak ez volt az első randija. Kérdeztük mi volt. Mondta, hogy a fiú 3 programot ajánlott fel, abból kellett választani. Teljesen elolvadtunk, annyira ötletes volt, hogy ennyire készült!
Neee!!! Ez a halálom, ha megkérdezik!
Ajánld fel a helyet. Mit szólnál xy helyhez 4 órakor? Ha igent mond tuti, ha nem tetszik neki a hely, akkor légy rugalmas és engedj belőle. Így lenyűgözheted. :)
Nekem az tetszik, ha felajánlanak pár dolgot. Mondjuk megkérdezi, hogy szeretem-e a kávét, mert tud egy nagyon jó helyet, és mit szólok hozzá, aztán az jó kezdés, utána is megkérdezheti, ha jól érezzük magunkat, hogy van-e kedvem elmenni egy bárba vagy inkább megnéznék egy filmet, vagy nem vagyok-e éhes.
De igazából tökéletesen megelégszem azzal is, ha elvisz csak valahova, de azért moziba ne vigyen kérdezés nélkül.
Az fura, ha megkérdezi mit csináljunk, mintha nekem kéne programot kitalálni.
Csomó randim gáz volt, azt sose szerettem, mikor kérdezésem nélkül egy kocsmába invitáltak, nem biztos, hogy első randin inni akarok, meg olyan érzésem volt, hogy lesz*rta az egészet, meg olyan "na itassuk le, hátha lesz valami".
B semmiképp
Én valahol az A és a C között találnám meg az ideális kombót. (Még mielőtt valaki félreértené, nem előfeltétele a jó randinak, de ez tetszene legjobban.) Szerintem az a legjobb, ha kitalálsz valami jó helyet/programot, ahová szíved szerint vinnéd, és tartogatsz talonba más tervet is. Pl "szereted a teát/fánkot/kávét/stb?" ha igen a válasz nyert ügyed van. Ha nem akkor jöhet a második terv, esetleg a harmadik, ha nagyon nem jön be a csajnak. Bár a normális lányok ennyit azért nem válogatnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!