Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin megéri kamuzni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin megéri kamuzni?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt randiztam egy lánnyal és elég sok dolgot elferdítettem. Kicsit többnek akartam látszani. Szóba került sok téma.. munka, jövő, célok, és próbáltam azt a képet kialakítani hogy tehetős vagyok. Persze semmim nincs, viszont a randi jól sikerült. :) holnap újra találkozok vele, de egy kicsit félek hogyha összejövünk akkor rájön hogy minden amit mondtam az füllentés. Mi tévő legyek? Nem szeretnek balfék lenni.

2017. ápr. 28. 14:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
attól függ hogy mit kamuztál
2017. ápr. 28. 20:16
 12/13 A kérdező kommentje:
Azt mondtam neki hogy még szüleimnél lakok, de nyáron költözök saját házba, munkámat illetően hogy mérnöki diplomával próbálkoztam, de jelenleg egy mérnök alá dolgozok mint technológus. Viszont közeljövőben újra megpróbálnám az egyetemet, mert gond nélkül megszerezném :) persze ebből semmi nem igaz, szüleimmel élek, érettségim van és biztonsági őrként dolgoztam egy áruházban. Már abbahagytam mert a munka meg én nem állunk valami közel egymáshoz xdd
2017. ápr. 28. 21:32
 13/13 anonim ***** válasza:

nincs jelentősége

amint kiderül vagy lekoptat, vagy nem. amint kiderül, ez biztos hogy rossz pont lesz.

2017. ápr. 29. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!