Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Néha azt kívánom jó lenne, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha azt kívánom jó lenne, ha vak lennék? 19

Figyelt kérdés

Tegnap este ezen gondolkodtam. Megnéztem az Asszony illata című Al Pacino filmet és gondolkodtam, hogy mennyivel könnyebb lenne párt találni ha csak az ember belső értékeit és személyét, lelkét néznénk ahelyett, hogy csak olyannal kezdünk egyáltalán aki külsőre megtetszik nekünk. Én például sajnos rohadtul válogatós vagyok és mindig a LEGszebb lányok tetszettek meg. Akik külsőre hibátlanok, még vertem is a ... mellkasom, hogy milyn jó izlésem van de jó nekem. Aztán rájöttem mennyire is sz@ar ez. Mert kerültem már kapcsolatba olyanokkal akiknél tényleg azt kívántam bárcsak XY külsejét ráhúzhatnám erre a lányra, valószínűleg ő lenne az igazi. Annyira aranyos jólelkű vidám természet volt és tényleg szeretetre méltó. Viszont ezzel akármit is próbáltam kezdeni nem ment. Volt ilyen párkapcsolatom is de halálra volt ítélve. Ha nem fog meg külsőleg vége. A külső vonzerő alap. És a legszebb lányok akik tetszenek sajnos általában (ÁLTALÁBAN) belül ocsmányak de minimum nagyon nagyképűek és defektes értékrendel rendelkeznek. Viszont én nem tartom magam ostobának vagy kibírhatatlan embernek és még elég jól is nézek ki.

És belegondoltam abba is ami nagyon ijesztő volt, hogy miért vagyok én annyira nagyképű és biztos magamba, hogy nekem lesz valakim akivel megöregedhetek? Ez nálam magától értetődő gondolat volt de hirtelen rám tört, hogy mivan? Ez senkinek sem jár. Mi van ha olyan leszek mint Al Pacino karaktere a filmben? Agglegény tudjátok. Pedig nekem ez lenne az egyik hanem a legnagyobb életcélom, hogy megtaláljam a "nagy szerelmet" és boldogan élhetek vele. De erre végképp nincs biztosíték (ahogy igazából semmire sem).

Ezért gondoltam rá, hogy mennyivel egyszerűbb annak aki nem lát és nem ítél a külsőből amiről senki sem tehet és semmilyen előnyt vagy hátrányt nem kéne hogy jelentsen. Dehát sajnos nem így van, persze nem akarok vak lenni sem nagyon nem, ez csak elmélkedés :)

2017. ápr. 25. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyszer bekerültem egy társaságba, ilyen hobbi/szakkörszerűség volt. Volt ott egy vak srác. Megkért szünetben, hogy kísérjem le cigizni. Ott elkezdett kérdezősködni, hány éves vagyok, van-e pasim. Én nem akartam ismerkedni, pláne hogy soha senki nem hajtott rám, csak egy vak, ez azért sokat elmond rólam. 😃

De mondom, nem leszek beképzelt, hátha csak beszélget. Oké. Mindig mikor mentem a szakkörbe, volt pár kérdés tőle, ami nem érintett jól. Végül kinyögte, hogy mikor belém karol, érzi, hogy milyen a testalkatom, és ő elnézi ezt nekem, ha összejövök vele.

Inkább legyél Chris O'Donnell (mai, nem akkori).

2017. ápr. 25. 12:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Egyik sem akarok lenni :D Meg nem is így értettem igazából... az egyik legnagyobb félelmem amúgyis az, hogy megvakulok de szerintem sokan vannak így ezzel. Akivel te ismerkedtél meg elég gyökér lehetett.
2017. ápr. 25. 12:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj el a Láthatatlan kiállításra.
2017. ápr. 25. 12:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Szinte mindenkinek ez a nagy életcélja hogy megtalálja az igazit, ez belénk van kódolva, nem kell ezen meglepődni.

Majd csak megtalálod te is, én is, ha nem akkor jön az agglegény élet. Én úgy fogom fel ezt, hogy teljesen nem tudjuk ezt irányítani, és valamilyen részben a szerencsén is múlik. Mert ugye rengeteg ember van, de életünk során napi szinten csak egy pár emberrel kerülünk kapcsolatba. Mégkevesebbel olyan helyzetbe hogy ismerkedés lehet belőle. Ez így van sajnos.

2017. ápr. 25. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!