Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem kívánom, nem vágyom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kívánom, nem vágyom az érintésére, teljesen kihűltem. Véleményetekre lennék kíváncsi!?

Figyelt kérdés

Párommal 8 éve vagyunk együtt, 5 év együttjárás után házasodtunk össze.

Az évek alatt sok fájdalmat okozott nekem, szavakkal, teljes korlátozással, fizikai bántalmazással (ez nem volt durva, csak pl. nekemrontott, megfogta a nyakamnál a ruhámat, megszorította a karomat, gyűlölettel a szemében vágott a fejemhez dolgokat), sosem beszélgettünk, nincs baráti társaságunk, nincsenek barátai, soha nem kaptam tőle a 8 év alatt dicséretet, ha pl. finomat főztem-sütöttem neki, folyton otthon ül és megfojt az állandó szeretgetéssel (kb. 2 percenként jön és simogat, puszilgat) és azzal, hogy folyamatosan felügyel, hogy mit csinálok (pl. netezek és rögtön odajön megnézni, milyen oldalakat nézegetek)

Az első pár évben teljesen lekorlátozott, nem mehettem barátnőmhöz, konditerembe se. Sokszor alázott meg mások előtt, eleinte lenézte a falut, ahonnét származom, lenézte a munkámat, amit végzek. A 8 év alatt soha nem beszélgetett a családom tagjaival, soha meg nem kérdezte, mi van velük, hogy vannak. Ha elmentünk hozzájuk látogatóba, órákhosszat csöndben ült.

Kb. 1 éve azt érzem, hogy teljesen hideg vagyok vele kapcsolatban. Úgy érzem, hogy csak egy ember van mellettem, akivel szemben nincsenek érzéseim. Olyan, mint egy vadidegen, mint egy lakótárs. A szex heti 1-re redukálódott, de az is csak házastársi kötelességből a részemről. Ő kívánná, naponta akár többször is, de nekem - bocsánat a kifejezésért - csak púp a hátamon az egész. A testi érintkezés tart kb. 10 percig, amíg neki jó és kész. A 8 év alatt egyszer nem elégített ki az ágyban, de meg sem próbált dolgozni rajta, hogy sikerüljön. Én mindent megtettem neki az ágyban, amit csak kért. Elkönyvelte úgy, hogy bennem van a hiba, amiért nem sikerül a kielégülés. (lehetséges, nem tagadom, de azért jól esett volna, ha legalább egy kicsit tesz értem valamit, egy picit próbálkozik)

Jelenleg a helyzet az, hogy május 01. óta nem nyúltunk egymáshoz. EGyáltalán nem kívánom Őt, mint férfit, nem is tudok rá akként tekinteni. Úgy érzem, totál kihűltem, nem is vágyom rá, de még az érintésére sem.

Mi lenne a helyes: hagyni az egészet és lépni, vagypedig dolgozzak rajta, hogy visszatérjenek a régi érzéseim és a vágy?

Illetve visszatérhetnek a szép érzések, a vágyakozás iránta, és az, hogy kívánom, mint férfit?

Tudom, hogy én sem vagyok hibátlan ember, és azt is tudom, hogy tökéletes ember sincs. De kegyetlenül rossz boldogtalanul, vágyak nélkül élni. 32 éves vagyok, szerintem nem normális, hogy ennyi idősen már beleuntam az életbe és nem élhetek át természetes vágyakozást.

Az is igaz, hogy időközben lett egy pasi, akivel már hónapok óta kölcsönös a szimpátia, és az is megtörtént, aminek valószínűleg nem lett volna szabad. De vele annyiban más, hogy kívánom és vágyom rá, határozott, igazi férfi. Tudom, hogy nem szabad ideálként tekinteni egy újra, óvatos vagyok, amennyire lehet, de vonz nagyon, mert nem csak testileg, de lelkileg is teljesen jól kijövünk, nagyon sokat beszélgetünk, vannak közös dolgaink.

KÖszi mindenkinek, aki megtisztel véleményével!

2013. júl. 5. 07:23
 1/5 -=Koldus=- ***** válasza:
100%
Minek mentél hozzá egy ilyen emberhez? Hogy bírhatsz ki vele immáron 8 évet? Nem is értem. Vállj el, ha jót akarsz. Az új "pasiddal" foglalkozz inkább.
2013. júl. 5. 07:30
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

"megfojt az állandó szeretgetéssel (kb. 2 percenként jön és simogat, puszilgat)"

"és az is megtörtént, aminek valószínűleg nem lett volna szabad."

Ha ez a kapcsolat tonkremegy, akkor MIATTAD fog tonkre menni. Te leptel at olyan hatart, amit nem lett volna szabad.

"igazi férfi." Mindjart hanyok!!! Ezt leszurted abbol az X lopott orabol? Majd nezz meg milyen ferfi lesz o is 8 ev utan meg egy tal chilis-bab utan. Vagy ha elkezded mosni a szeplos alsogatyajat. Vagy ha az orrat a csapba fujja, vagy ha 2-szer tusol egy heten. Vagy ha a ferjed lesz es mondjuk van annyira fair, hogy nem kur mar felre.

Nyögd be még, hogy a ferjed azert eltart, de ennek ellenere NEM ERZEM NONEK MAGAM es a szanalom konnyei mar csoroghatnak is le az arcodon...

Az en velemenyem, hogy te nem erdemled meg a ferjedet! Nem is benne, hanem benned van a hiba.

Add meg a ferjed szamat, majd en beszelek vele es kihuzom a te elnyomasodbol, aztan remelem jovo majus 1-ig hozzad sem er majd.

2013. júl. 5. 09:23
 3/5 A kérdező kommentje:

"Ha ez a kapcsolat tonkremegy, akkor MIATTAD fog tonkre menni. Te leptel at olyan hatart, amit nem lett volna szabad."

tehát akkor szerinted az a megoldás, hogy életem végéig éljek boldogtalanul, szexmentesen, élvezetek nélkül, holott ő mindent megkap az ágyban, amire vágyik. értem. szóval ezt kell tennem.

nem beszélve arról, hogy őszintén bevallottam neki, hogy megcsaltam és elmondtam, hogy miért tettem, mit éreztem ill. mit nem éreztem.

"igazi férfi." Mindjart hanyok!!! Ezt leszurted abbol az X lopott orabol?"

nem X lopott óráról van szó. hónapok óta tartjuk a kapcsolatot, sokat beszélgetünk, és nem csak azért beszélgetünk, hogy szex legyen a vége.

"Majd nezz meg milyen ferfi lesz o is 8 ev utan meg egy tal chilis-bab utan."

annyira kicsinyes vagy, már megbocsás...

"Vagy ha elkezded mosni a szeplos alsogatyajat."

Neked még sosem kellett ilyet tenned ezek szerint. Mert ha kellett volna és szeretetből csinálnád, akkor nem szánnád magad annyira, hogy ezt felhánytorgasd. ezek szerint akkor Te még tizedannyira sem tudod a párodat (már ha van) szeretni, mint pl. mások, vagy esetleg mint ahogyan pl. én szerettem a páromat. és ezek szerint Te tökéletes is vagy. kellenek ilyen emberek, tökéletesek nélkül mit sem érne a világ...

"ha 2-szer tusol egy heten."

ezek szerint van ebben tapasztalatod. kicsit szánalmas, hogy minden pasiról ez a véleményed.

"Nyögd be még, hogy a ferjed azert eltart"

képzeld el nem nyögöm be, mert dolgozom nem ritkán napi 12-14 órában, 2 műszakban évek óta, megszakítás nélkül. szóval akkor ezek szerint el vagyok tartva.

"de ennek ellenere NEM ERZEM NONEK MAGAM es a szanalom konnyei mar csoroghatnak is le az arcodon..."

nem érzem nőnek magam mellette, valóban így van. de a szánalom könnyei nem csorognak végig az arcomon, mert sosem szoktam magam sajnáltatni.

"Az en velemenyem, hogy te nem erdemled meg a ferjedet! Nem is benne, hanem benned van a hiba."

nagyon könnyű ítélkezni, de tudod van egy mondás, hogy amíg nem élted át pl. helyettem azt, amit én a 8 év alatt, addig nincs jogod ítéletet mondani.

"Add meg a ferjed szamat, majd en beszelek vele es kihuzom a te elnyomasodbol, aztan remelem jovo majus 1-ig hozzad sem er majd."

annyira nem vagyok tapló, hogy vadidegen, hozzád hasonló hozzáállású valakinek megadjam a telefonszámát.

Azért köszi a véleményedet, nagyon építő jellegű volt! :)

2013. júl. 5. 10:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

32 év még nem egy hűű de nagy kor, tehát ennyi idősen nem egy megromlott házasságban kéne lenni, főleg ha van új kiszemelt! Bár én jelenleg 18 éves vagyok, de nem rég ért véget a 3 éves kapcsolatom, amiben hasonló problémák jelentek meg, tehát bátran kijelentem: át tudom érezni a problémád!

"Mi lenne a helyes: hagyni az egészet és lépni, vagypedig dolgozzak rajta, hogy visszatérjenek a régi érzéseim és a vágy?"

Az lenne a helyes ha dolgoznál rajta, hiszen férjhez azért mész mert Vele akarod leélni az életed és jóban-rosszban kitartotok egymás mellett/egymásért stb. DE mivel több helyen is írtad "Az évek alatt sok fájdalmat okozott nekem, szavakkal, teljes korlátozással, fizikai bántalmazással/Az első pár évben teljesen lekorlátozott/Sokszor alázott meg mások előtt, eleinte lenézte a falut, ahonnét származom, lenézte a munkámat, amit végzek. A 8 év alatt soha nem beszélgetett a családom tagjaival, soha meg nem kérdezte, mi van velük, hogy vannak. Ha elmentünk hozzájuk látogatóba, órákhosszat csöndben ült./A 8 év alatt egyszer nem elégített ki az ágyban, de meg sem próbált dolgozni rajta, hogy sikerüljön." ő sem tesz meg mindent a házasságotokért illetve érted, tehát egyedül fölöslegesen törnéd magad. Nem értem, hogy ha az első 5 évben sem volt meg a jó kapcsolat köztetek akkor miért mentél hozzá?

Én a mondataidból azt vettem le, hogy valójában te is tudod, hogy a válás lenne a leghelyesebb de valamiért mégis bizonytalankodsz. Legfőképpen azon gondolkozz el, hogy ha nem lenne az a másik férfi, akkor is így vélekednél a férjedről? Akkor is ugyanilyen döntéseket hoznál? Mert igen, 8 év után lehet vele is megromlana a házasságod.

Mindenesetre én a helyedben a válás mellett döntenék, végül is nem írtál gyerekről tehát gondolom az nincs, szóval ő sem köt össze titeket.

Én sok sikert kívánok neked. :)

2013. júl. 5. 11:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem gondolnám, hogy ez a kapcsolt csak miattad megy tönkre. Mindenesetre, ha már az elejétől ilyen nbem értem miért mentél hozzá.

Erről próbáltál már vele beszélni?

Lehet vele egyéltalán beszélni?

2013. júl. 6. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!