Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok miért "jutalmazzák"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért "jutalmazzák" lerázással az őszinteséget?

Figyelt kérdés
Ha megmondod őszintén már az elején, hogy szexet nagyon szerető személy vagy és elsősorban ez vezényel, minél többet szeretnél kísérletezni. Lényegében ők is szeretik szerintem a szexet, ezért nem értem miért elutasítók, ha valaki nyíltan beszél róla. Miért kell őszintétlen lenni és eljátszani, hogy engem nem érdekel a dolog és csak beszélgetni akarok, meg eljárni inni enni közösen és majd közbe-közbe becsúszhat egy-két menet?
2017. ápr. 22. 01:27
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

Egyszer azért nyikorogtok, mert a mai kapcsolatok nagy része csak a szexre épül, máskor meg azért, mert "a lááányok" nem a szex köré akarják építeni a kapcsolatukat. Eh..

NYILVÁN szeretik a nők is a szexet, de ha te ezt így fogalmazod meg, akkor az azt jelenti, hogy a szex lenne az alapja a kapcsolatnak = ejtve lesznek abban a pillanatban, hogy neked másik nőre áll a f... Aki komoly kapcsolatot keres, az hanyatt homlok menekül ettől a mentalitástól.

Ezzel szemben, ha értékesebb, lelki/érzelmi szempontokat priorizálsz egy kapcsolatban, akkor attól még mehet a szex amennyit akarod, de nem ez az elsődleges.

2017. ápr. 22. 01:36
 2/9 anonim ***** válasza:
12%
Mert álnok kígyók azért.
2017. ápr. 22. 01:57
 3/9 anonim ***** válasza:
21%
Érdekes, én nő vagyok de férfiakkal tapasztaltam ugyanezt. Nálam nincs- és szerintem nálad sincs szó arról, hogy a szex köré akarnánk építeni a kapcsolatot. Személy szerint én úgy gondolom, hogy a szex mindent eldönt. Ha eleve nem illik össze két ember szexuális étvágya, akkor annak a kapcsolatnak lőttek, és erre jobb rájönni az elején, mint néhány évnyi szenvedés után. De! Az emberek nem veszik jó néven, ha ez ki van mondva, mert azzal beléjük ülteted a teljesítmény kényszert, és ezt a nyomást a legtöbben nem bírják. Még akkor sem, ha esetleg pont olyanok mint te. Érdekes az ember pszichológiája.
2017. ápr. 22. 02:02
 4/9 anonim ***** válasza:
14%
A nevetséges násztáncot elvárják a nők. Persze hogy dugni akarsz egyből,de ahhoz előbb végig kell járni a vacsi mozi séta tánci tánci nevetséges díszköreit.
2017. ápr. 22. 07:36
 5/9 Szergej55 ***** válasza:
0%
Ne legyél őszinte. Beszéld ki a tehénből a borjút és ennyi a dolgod.
2017. ápr. 22. 10:07
 6/9 anonim ***** válasza:

A férfiak és a nők közt se egyformák a szexuális igények, vannak férfiak akiknek nem olyan fontos a szex, vagy nem igényli annyira és van olyan nő aki meg folyton szexelne. Én például elég alacsony libidóval rendelkezem és nagyon nehezen nyílok meg valakinek ilyen téren, szóval velem nem lennél kompatibilis, szóval miután ez kiderül felesleges erőltetni a dolgot mert a továbbiakban úgyse működne. Ez neked is jobb szerintem, mert nem vesztegeted az idődet olyanra akivel nem illetek össze. Na most ha az a kategória utasít el emiatt akinek hasonló igényei vannak mint neked, akkor én se értem miért teszi ezt.

Egy tippem van, hogy elég berögzült dolog a legtöbbünkben az, hogy aki már az elején a szexről beszél és kihangsúlyozza hogy mennyire fontos neki, az csak a szexre megy és nem komoly kapcsolatot akar. Persze logikusabb ha az elején kiderülnek ilyen dolgok, a fent említett okok miatt is, de az ismerkedés nem a logikáról és az őszinteségről szól, ami sokszor elég sajnálatos, ez igaz. Amúgy szerintem a legtöbb nő nem azt feltételezi, hogy "egy két menet becsúszik" meg hogy nem érdekel igazából a szex annyira mint amennyire igazából, szóval nem egy "álomvilágban" élünk, csak ha valaki ezt ki is mondja, akkor automatikusan a korábban említett negatív asszociációk jönnek elő a legtöbbünknél.

2017. ápr. 22. 10:15
 7/9 anonim ***** válasza:
A férfiak többsége is hasonlóan tartozkodóvá/elutasítóvá válik ha mi kezdünk el szexről és szenvedélyről beszélni pláne ha ez testbeszéddel is jár.
2017. ápr. 22. 10:23
 8/9 anonim ***** válasza:
#4 A "nevetséges násztáncot" 10ből 9szer pont hogy ti várjátok el, mert jaj annak a nőnek, aki egyből "odaadja magát", és nem próbálja ingerelni a pasi vadászösztönét azzal, hogy teszi az elérhetetlent bizonyos ideig. Ha nem olvastam már volna számtalanszor, hogy a pasik nagy része nem tartja semmire az olyan nőket, akiknek nem kell nevetséges násztánc, akkor most jogos lenne a szájhabzás, de így inkább shhh...
2017. ápr. 22. 20:31
 9/9 anonim ***** válasza:
8-as nem tudom milyen szerencsétlen férfiutánzatokkal keveredtél össze, de rengetegen vannak akik oda vannak a durbele a közepébe vagány nőkért,csak alig találni ilyet .
2017. ápr. 22. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!