Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok értékelnétek az ilyen mély őszinteséget?
Szeretem magamat adni, már akivel kezdetben ismerkedek és szimpatikus szeretek részletesen magamról beszélgetni. Mindent megosztani az életemről. Szeretném azt is elmondani, hogy párkapcsolatok terén nem jártam sikerrel, mert nehezen ismerkedek és szeretnék egy olyan lánnyal lenni aki kívül belül elbűvöl akár ezt rá is érthetném. Elmondanám azt is, hogy mostanában nem telik valami tartalmasan az életem, nem találtam még meg a boldogságomat, olyan szabadidő eltöltést, amit élvezetből csinálnék, munkám kívül nem nagyon telik hasznosan az időm, de ha vele lennék csinálnánk közös programokat és sok mindenben benne lennék. Nem követem a mai trendet inkább olyan ruhákba járok amiben jól érzem magam. Mesélnék az életemről, hogy mi volt kisebb koromban hogyan éltem át a gyerekkoromat.
Akiben megbízok erről már az elején szeretek beszélgetni és nem szeretem későbbre tartogatni ezeket. Szeretném, ha ezekkel nem ijeszteném el és szívesen végighallgatna, én is szeretem mikor kitárulkozik magáról valaki. Persze nem várom el, mert nem a tükörképemet keresem, tőlem öltözhet divat szerint és követheti azt vagy nem baj, ha nem tárulkozik ki egyből csak nem szeretném, ha emiatt elijeszteném, hanem inkább értékelné azt, hogy merem magam adni, mert rossz látni, hogy milyen sokan gyávák önmagukat adni és nem mernek őszinték holott sokkalta jobb egyenesebb nyugodtabb út lenne, ha őszinték lennének és nem akarnának annyira megfelelni valakinek.
értékelem az őszinteséget, és tetszene ha nyílt lenne
persze csak ha nem az első találkozáskor zúdítana rám ennyi információt
A fokozatosság híve vagyok. Amikor még alig ismerek valakit, nem tudok azzal mit kezdeni, hogy adatbázisként a nyakamba zúdítja az egész életét, vagy már az első találkozón elsírja minden búját-baját.
Talán azért, mert én sem adom ki magam bárkinek. Márpedig az első randikon még alig ismerjük egymást a másikkal.
Az őszinteség jó dolog, de jobban értékelem, ha az elején az ismerkedés spontánabb, inkább arról szól, hogy jól tudjuk-e érezni együtt magunkat, egy hullámhosszon vagyunk-e, nem pedig önéletrajzról bővített kiadásban.
Ami témák spontán feljönnek, arról beszélgetünk, esetleg jobban bele is megyünk, de hiába a sok infó, a sok adalék, amíg nem érezzük magunkat közel a másikhoz, nem sokat tudunk vele mit kezdeni.
Ahogy olvasgatom, sok infó ezek közül amúgy teljesen felesleges pl.: "nem követem a mai trendet" látni fogja, hogy öltözöl, mit kell ezen magyarázkodni? Úgy hangzik, mint ha már azon is paráznál, hogy jaj, mi lesz, ha nem tetszik a pulcsim?
"nem telik valami tartalmasan az életem": nem az ő dolga, ha eddig nem tudtad megtölteni tartalommal.
"de ha vele lennék, csinálnánk közös programokat": Ja, ti lennétek az első pár, akik közös programokat csinálnak. :D
"Mesélnék az életemről, hogy mi volt kisebb koromban hogyan éltem át a gyerekkoromat." Szegény lány elindul otthonról abban a hiszemben, hogy egy kellemes kis randiban lesz része és mire észbe kap, már terapeutává lép elő.
Jó, beszélj magadról, de azért van egy határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!