Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok titeket mi ábrándít ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket mi ábrándít ki általában az internetes társkeresésben?

Figyelt kérdés
Általában milyen leveleket kaptok?
2017. ápr. 19. 21:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Az internetes tarskereses. Nem ismerkednek neten.
2017. ápr. 19. 23:02
 12/20 A kérdező kommentje:
Akkor hol ismerkesz ?
2017. ápr. 19. 23:30
 13/20 anonim ***** válasza:
54%

A ferfiak

😉

2017. ápr. 20. 00:18
 14/20 anonim ***** válasza:
Barhol, csak nem neten :D Munkahelyen, barati tarsasagban, stb.
2017. ápr. 20. 00:21
 15/20 A kérdező kommentje:
Jó duma, mindenki ezt mondja aztán mégsincs senkijük.
2017. ápr. 20. 00:40
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem van. :)
2017. ápr. 20. 01:35
 17/20 anonim ***** válasza:
94%

2 dolog fárasztott nagyon netes ismerkedésnél.

1. Amikor a férfi nem értette, hogy nem akarok továbbiakat, és tovább nyomult. Pedig elég egyértelműen tudok igent és nemet is mondani, ha valamit akarok.

2. Hosszú évek alatt kitapasztaltam, hogy kábé hol az a pont, amikor már majd szó nélkül lelépnek, megszakad a levelezés, csetelés. Időnként belengettem, tettem rá utalást, amikor arról írtak, hogy amikor majd találkozunk stb, hogy szerintem abból nem igazán lesz semmi.. És mindig előadta mind, hogy de ő nem olyan, nem tűnik el szó nélkül... Egy-két nap alatt nyoma se volt a pasinak..

Ezek nagyon kiábrándító dolgok. Még a normálisnak tűnő, jó helyesírással rendelkező férfiakba se sok gerinc szorul sokszor.. Én legalább nem adtam elő magam. Ha valami nem volt pálya, elköszöntem.

2017. ápr. 20. 08:20
 18/20 anonim ***** válasza:
79%
Köszönés nélkül, kisbetűvel ír mindent. Mi járatban itt? Kit/mit keresel? Pedig világosan leírom, kitöltött adatlapom van. És igen... a szó nélkül eltűnés az mindent visz, pedig ő nem olyan, hát persze. Rengeteg email, hosszú ismerkedés után szimpatikus minden nem is gondolnám róla és mégis...Ajánlom a Szenvedélyek hálója című könyvet, de lassan már én is könyvet írhatnék.
2017. ápr. 20. 10:03
 19/20 anonim ***** válasza:
29%

Bocs, hogy megkérdezem (22/L), hogy a képeitek milyenek a társkeresőn?

Szerintem a kivasalt hajú, csücsörítős, plázapitchás "egyen-csajok" kapnak ilyen "értelmes" leveleket.

Érdekes, nekem nem küldtek lefényképezett f...szt, nem akarták a számba verni, a legmerészebb az volt, hogy egyik azt írta, el tudna képzelni kettőnket "pajzán" helyzetben.

Kiszűrtem magamnak 3 srácot, akikkel elkezdtem levelezni. (De mondom, a többi nekem író sem volt bunkó, csak szimplán nem az én kategóriám).

Mindhárommal találkoztam egy kávéra.

Kettővel csak szimpátia volt, de semmi más közös, a beszélgetés során. A harmadikkal elmélyült a dolog, közös értékrend, közös érdeklődés, szerelem. Ne egy alfahímet képzeljetek el, helyes, magas, vékony, szemüveges mérnök, nálam 6 évvel idősebb. Nyáron esküszünk:)

2017. dec. 5. 11:22
 20/20 anonim ***** válasza:

#19 a lelkükbe gázoltál, jó le is pontoztak :)

Érdekes, én amikor kipróbáltam egy női kamuprofillal, szintén nem kaptam a írt fura üzeneteket... hanem tök normálisakat. Úgyhogy jöhet a lepontozás, ahogy szoktátok ;)

2017. dec. 30. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!