Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most hétvégén lesz a mammutban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hétvégén lesz a mammutban single party. Hogyan menejk oda lányokhoz?

Figyelt kérdés

tudom, h. kicsit hülyén sikerült megfogalmazni a kérdést, de aki értelmeset válaszol az úgyis érti, a többinek meg úgyis mindegy.

tehát az a kérdés, hogy még nem volt barátnőm. nincs általában semmi ötletem, h. mivel szólítsak le lányokat. tudom, h. jön magától, meg bármiről, de nekem ezek a tanácsok nem válnak be. vmi konkrétumot légyszíves :D

az értelmes és segítő válaszokat köszönöm előre is

18/f

2010. máj. 13. 22:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Mondd neki hogy nem volt neked elég hogy csak nézed őt, és elhívod kávézni vagy valami ilyesmi. Ha bejön a többi meg már magát adja, elkéred a számát stb.. Sok sikert :))
2010. máj. 13. 22:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Sok sikert!

2010. máj. 13. 22:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Ide mi a korhatár? Mármint nem hivatalosan, hanem gyakorlatilag.

Ja, mond azt neki, hogy "Helló, Xy vok!".

2010. máj. 13. 22:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Dizsiben nem szabad úgy ismerkedni mint máshol! Egy kicsit légy "barom"! Intelligens dumákkal/stílussal nincs sok esélyed!
2010. máj. 13. 22:37
 5/9 anonim válasza:
Menny oda köszöny szépen és mond hogy féllábú rollervilágbajnok vagyok! Ez mindíg bejön.
2010. máj. 14. 00:53
 6/9 anonim ***** válasza:
10%

Mi ez a szó, hogy single!!!???

Engem felb@sz ez a sz@r!!!

Vénlány, azt kész, meg agglegény! Nem kell minden sz@rt lenyúlni azoktól a majom amcsiktól...

Amúgy meg mond neki, hogy jössz b@szni, vagy b@szol jönni?

Ezt a hülyeséget most olvastam az egyik kérdésnél xDDD

Nem személyes okokból lettem ideges, csak ide leírhattam végre a véleményemet! ;)

Üdv.

2010. máj. 14. 07:34
 7/9 anonim válasza:

Szerintem egyszerűen mondd meg az illetőnek, hogy tetszik, és, hogy szeretnéd megismerni. Mit veszíthetsz?Amúgy... mi lányok jobban szeretjük, ha nem nekünk kell megszólítanunk egy fiút, hanem ő jön oda hozzánk, és ezt értékeljük is :)

Sok sikert:)

2010. máj. 14. 17:28
 8/9 A kérdező kommentje:
utolsó: sajnos számomra nem tűntök ilyen egyszerűnek, és az őszinteség, nyiltság nem mindig célravezető :(
2010. máj. 14. 19:15
 9/9 anonim ***** válasza:
ilyen helyen nem nagyon lehet csajozni, ez kb olyan mint a diszkókba a nőnapi buli, 100emberből 70 faszi, már csak azér is mennek mer nőnapi buli akkor sok csaj... én meg szakadok másnap a fotókon hogy a sok vasalthajú köcsög ott áll azt nézi a csajoknak szán csippendélsót
2010. máj. 15. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!