Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hétvégén lesz a mammutban single party. Hogyan menejk oda lányokhoz?
tudom, h. kicsit hülyén sikerült megfogalmazni a kérdést, de aki értelmeset válaszol az úgyis érti, a többinek meg úgyis mindegy.
tehát az a kérdés, hogy még nem volt barátnőm. nincs általában semmi ötletem, h. mivel szólítsak le lányokat. tudom, h. jön magától, meg bármiről, de nekem ezek a tanácsok nem válnak be. vmi konkrétumot légyszíves :D
az értelmes és segítő válaszokat köszönöm előre is
18/f
Ide mi a korhatár? Mármint nem hivatalosan, hanem gyakorlatilag.
Ja, mond azt neki, hogy "Helló, Xy vok!".
Mi ez a szó, hogy single!!!???
Engem felb@sz ez a sz@r!!!
Vénlány, azt kész, meg agglegény! Nem kell minden sz@rt lenyúlni azoktól a majom amcsiktól...
Amúgy meg mond neki, hogy jössz b@szni, vagy b@szol jönni?
Ezt a hülyeséget most olvastam az egyik kérdésnél xDDD
Nem személyes okokból lettem ideges, csak ide leírhattam végre a véleményemet! ;)
Üdv.
Szerintem egyszerűen mondd meg az illetőnek, hogy tetszik, és, hogy szeretnéd megismerni. Mit veszíthetsz?Amúgy... mi lányok jobban szeretjük, ha nem nekünk kell megszólítanunk egy fiút, hanem ő jön oda hozzánk, és ezt értékeljük is :)
Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!